Pels interessats en camps de treball internacionals, tant a l’estranger com a Catalunya, recordem que la data d’inici d’inscripcions és el 17 de març: a l’apartat “Condicions de participació” hi trobareu un botó per acceptar les condicions i podreu accedir al formulari d’inscripció, a partir d’aquella data a les 10h del matí.

En principi les inscripcions queden obertes tot l’any, tot i què la majoria dels camps tindran lloc a l’estiu, i les places es van omplint molt ràpidament, així que aconsellem als interessats d’apuntar-se al més aviat possible!

Podreu trobar l’oferta de la majoria de projectes per a la campanya 2015  al cercador de camps que trobeu a la nostra web.

Us aconsellem que consulteu aquest document que resumeix les organitzacions partner que publicaran i/o començaran a acceptar sol·licituds més tard del 17/3 (la data en què COCAT comencem inscripcions). Si és el cas que algun dels projectes que voleu posar a la vostra sol·licitud és d’alguna d’aquestes organitzacions, tingueu en compte que no podrem gestionar la sol·licitud fins la data en què comencin a rebre inscripcions, així que haureu de valorar si preferiu esperar-vos o bé cercar altres projectes per incloure al formulari de sol·licitud.


Els qui vulgueu inscriure-us en parella/amb un/a amic/ga, tingueu en compte que tramitarem inscripcions per a dues persones només entre el 17/3/15 i el 2/4/15, que heu de posar com a mínim 6 projectes als què vulgueu participar, i el nom de la persona amb qui voleu fer la sol·licitud al formulari d’inscripció. A més, us aconsellem que mireu aquest document dels projectes i organitzacions que no accepten inscripcions conjuntes, abans de triar els projectes.


Podeu conèixer una mica més el conjunt d’organitzacions amb què COCAT col·labora anualment al document que recull els partners internacionals amb qui treballarem aquest 2015.Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0