INSCRIPCIONS

Ja falta menys per l’obertura d’inscripcions als projectes per l’estiu 2018!!!!!

Compartim aquí algunes actualitzacions i recomanacions:

 

Projectes a la base de dades

Les organitzacions amb qui treballem están actualitzant aquests dies els seus programes.

Molts projectes ja estan publicats al cercador de projectes, i molts d’altres es publicaran el proper dilluns 12 de març!

Tot i aixì us avisem que hi ha organitzacions que ens han comunicat que començaran a acceptar inscripcions més tard, i per tant també publicaran els programes més endavant.

Aquí en trobeu el llistat.

S’intentarà mantindre la informació de disponibilitat de places el més actualitzada possible, tot i què, com expliquem a la web, les coses aniran canviant cada día, així que roguem tenir una mica de paciència i flexibilitat!

 

Inscripcions

S’obriran el proper dilluns 12 de març i començarem a gestionar-les  des de les 10 del matí.

 

Recomanacions

Al fer la sol·licitud recordeu : llegir bé les condicions generals de participació, la descripció dels projectes que trieu i corresponent requisits específics – si demanen quota extra, o carta de motivació – i omplir tot el formulari  -la part a on expliqueu la vostra motivació ha de ser escrita en anglès – fent  el pagament de la quota de inscripció.

Si voleu participar amb un/a company/a amic/a mireu atentament aquest document on surten els projectes a on segurament NO accepten sol·licituds conjuntes.

Si encara us ho esteu rumiant, feu un cop d’ull a la nostra web, a les organitzacions amb qui treballem i a les experiències dels ex voluntaris, segurament us animareu!

Per qualsevol dubte podeu consultar  la secció de preguntes frequents; participar a una de les properes xerrades informatives (Dimecres 21 i dimarts 27 de març, dimecres 18 d’abril i de 18 a 19:30; més info al seguent enllaç) i contactar amb nosaltres!


Aquí pots trobar dos documents informatius sobre els camps de treball, tant per a adults (18+) com per a adolescents (14-17 anys):

Vols fer un camp de treball? Una introducció a la campanya dels camps internacionals de COCAT http://bit.ly/2Ea8RYU

COCATteens  http://bit.ly/2DUPKpO

 

Seguirem penjant actualitzacions a la secció Noticies i a la nostra página Facebook, així que… stay tuned!!!

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0