Que s’aprèn participant en un camp de treball?

Segurament es guanyen moltes coses, experiències i competències, tant a nivell tècnic com a nivell personal, que et poden canviar la vida, tot i què sigui difícil poder-les quantificar o explicar!


COCAT participa en el projecte  – “I’VE Experienced! Recognition of volunteering and non formal experiences through peer support: open source tools for youth & volunteering organizations” –  impulsat per la organització italiana Lunaria i amb la col·laboració de altres organitzacions actives al món del voluntariat internacional,  amb l’objectiu de crear una eina àgil i eficaç per al reconeixement de les competències i habilitats desenvolupades als projectes de voluntariat.


El projecte es desenvolupa en diverses fases, i ara és el moment en que les organitzacions involucrades estem recollint dades a través de recerques i enquestes, per a poder tenir una idea més clara de com hauria de ser aquesta eina.

Per aconseguir un producte de qualitat, és molt important la experiència i contribució directa de tots els actors involucrats en els projectes i, sobretot, dels protagonistes principals: els voluntaris!


Per això , si tens més de 18 anys i en els últims anys has participat en almenys un camp de treball internacional, et demanem 10 minuts del teu temps per respondre a un qüestionari (que trobaràs en aquest enllaç), que ens pugui ajudar a entendre quines habilitats es desenvolupen als camps de treball.


La enquesta estarà oberta fins al dia 10 de abril, així que esperem que puguis trobar un moment per ajudar-nos en aquesta tasca!


Per a més informació sobre el projecte aconsellem fer un cop d’ull a aquesta presentació.

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0