Del 2 al 15 de juliol s’ha dut a terme el CAT02 Archeology in Garraf, un camp de treball organitzat per la Fundació Catalana de l’Esplai i el CIPAG (Col·lectiu per a la Investigació de la prehistòria i l’argueologia al Garraf – Ordal) al municipi de Begues.

Els participants i campleaders del camp han compartit en un blog algunes de les vivències durant aquests dies de camp de treball i convivència intercultural entre els 24 joves d’arreu del món. Podeu fer un cop d’ull a la seva experiència visitant el blog “Arqueologia al Garraf“!

La Cova de Can Sadurní en la què es fan els treballs arqueològics del camp de treball compta a més amb una pàgina de facebook des de la qual també informen d’algunes de les activitats que s’hi fan, entre elles, l’estada dels voluntaris internacionals durant aquests dies.

Sembla que l’estada ha estat profitosa i que els voluntaris i voluntàries d’arreu ho han gaudit! Gràcies a l’organització i als campleaders pel seu treball i per compartir-nos què heu fet durant el camp de treball!

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0