Ja hem obert inscripcions pels camps de treball internacionals d’estiu!!!!

Esperem que sigueu molts/es els/les que us animeu a fer aquesta experiència, que segurament no oblidareu en la vida!


La majoria de projectes ja estan publicats al cercador de projectes, tot i que n’hi ha que encara no ho han fet del tot i que començaran a acceptar inscripcions més tard.

Aquí en trobeu el llistat.

Al fer la sol·licitud recordeu  de llegir bé la descripció dels projectes que trieu, les condicions generals de participació, omplir el formulari i fer el pagament de la quota de inscripció.

Si us dona problemes el pagament per targeta que surt al final del formulari, feu-lo a http://www.cocat.org/condicions-de-pagament/


Si voleu participar amb un/a company/a amic/a, haureu de fer la inscripció abans del 13 de abril, i mirar atentament el document adjunt on surten els projecte a on NO es poden fer sol·licituds conjuntes.


Els que encara no ho teniu clar, feu un cop d’ull a la nostra web a les experiències dels ex voluntaris, segurament us animaran!

Per qualsevol dubte, també podeu consultar  la secció de preguntes frequents, participar a una de les properes xerrades informatives (Dijous 6 d’abril i Dimecres 3 de maig de 18 a 19:30 al Carrer Calàbria 147) o contactar amb nosaltres!


Anirem penjant actualitzacions a la secció  Noticies i a la nostra página Facebook , així que stay tuned!!!


Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0