Experiències

Brevok, Eslovàquia

Localitat, poble

Brevok

L’experiència en el camp

Molta feina, tot i que no tinguis la sensació de que “treballes” perquè t’ho passes molt bé, però realment són 6 hores de feina i la resta són menjars. Les condicions no són tan dures ja que es dorm en un hostal, però això si, està lluny del castell per tant ens aixecàvem molt aviat, cap a les 6 i mitja i tornàvem aviat. La feina al castell bàsicament era transportar les pedres fins a peu de la zona que s’estava reconstruint, fer morter, fer la paret, anar a recollir pedres del bosc, també buscar peces de ceràmica, metalls o altres que fossin històriques.

 

Introducció a la cultura i la societat

No cal tenir en compte res en especial, ser respectuós amb la cultura com es seria amb la pròpia i ja està, és gent molt maca oberta i sense prejudicis.

 

Com moure’s

En tren sobretot, també es pot en autobús, però el tren està prou bé i és barat.

 

Com comunicar-se

En anglès, tot i que no tothom en sap però als transports, zones turístiques com la capital i amb la gent jove t’hi pots entendre més o menys.

 

Diners

Euro.

 

Alimentació

Molt bé, hi havia dies que fèiem el sopar nosaltres, típic de cada país i el dinar els ajudàvem però era menjar eslovac. Està bo, molta patata i sopes de verdures, també menjàvem carn.

 

Viatjar abans o desprès del camp

Vaig viatjar després del camp i va estar molt bé, vam anar al tercer poble d’Eslovàquia, Presov, després a Bardejov, que és patrimoni de la humanitat, els dos pobles tenen edificis típics eslovacs. I després des de Bratislava vam visitar Budapest i Viena que estan a 3 i 2 hores i va valdre molt la pena aprofitar. Tot i així Eslovàquia té parcs naturals i muntanyes que tenen molt bona pinta i jo no vaig poder visitar per manca de temps.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!