Encontre de Mirades

ISL 06 / SALT CASTLE / 2017 – Eslovàquia

 

20664165_10156531012079942_791971174702404496_n

Entitat organitzadora

INEX Slovakia

Localitat

Ruská Nová vés, Slovakia

L’experiència en el camp 

Excel·lent, la organització estava prou bé, vam fer moltes activitats i visites a diferents ciutats i castells dels voltants. Durant el dia treballàvem al castell netejant les zones on podíem excavar i preparavem el terreny per la feina dels arqueòlegs. A més a més vam fer un grup molt maco entre els participants.

Com preparar-se el viatge

Quan vaig rebre la informació vaig començar a buscar vols i possibilitats de transport, a més a més vaig contactar amb la organització perquè m’ajudessin amb la millor ruta per escollir.

Introducció a la cultura i la societat

Trobo que és un país on els preus són bastant baixos, potser el nivell d’anglès de tothom no és massa alt però tampoc hi havia problemes amb la comunicació. A més a més la gent és molt acollidora.

Com moure’s

Jo em vaig desplaçar amb tren i bus dins el país. Realment era molt fàcil moure’s perquè tenen diverses aplicacions i webs on hi ha tota la xarxa de transport públic i era fàcil d’utilitzar.

Com comunicar-se

Correcte, sense massa problemes. Amb l’anglès n’hi havia prou.

Diners

Jo vaig poder utilitzar tant la meva targeta de dèbit com els diners en efectiu sense problemes, exceptuant algunes botigues. També podia reservar o comprat bitllets i dormitori en hostals des del mòbil.

Alimentació

Molt bo.

Viatjar abans o desprès del camp

La meva ruta va ser viatjar a Viena i visitar Viena i Bratislava durant l’anada desplaçant-me amb tren entre ciutats, de tornada vaig anar fins a Praga amb tren i per visitar-la i quedar-me un parell de dies amb una companya del camp i després vaig tornar amb tren a Viena per agafar el vol de tornada. És més fàcil viatjar amb avió fins a Viena que no pas fins a Eslovàquia directament ja que hi ha menys opcions de vols.

Altres consells

Aprofitar el viatge i visitar el país abans i després del camp, també està bé contactar amb els companys per veure si algú farà la mateixa ruta que tu i d’aquesta manera fer-la junts.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!