Experiències

Kedros, Grècia

Localitat

Kedros, Grècia

L’experiència en el camp

La part més positiva del camp, segons el meu punt de vista, és el grup, conèixer gent d’altres països i conviure uns dies amb ells, dialogant, jugant, intercanviant opinions, etc. Aconsello portar llibres de lectura i jocs per fer en comú, ja que en el camp que vaig estar (a Kedros, en mig de les muntanyes), el poble més proper està a mitja hora caminant. Disposes de força temps lliure i també trobes temps per a tu. Algunes activitats d’esport d’aventura molt bons, pocs però bons, i alguns d’ells s’han de pagar a apart (pagant només la meitat del que costaria).

Introducció a la cultura i la societat

La gent dedicada al turisme (venedors sobretot) acostumen a ser força secs i amb poques ganes d’entendre el que els hi puguis demanar, però també he conegut l’altra banda de la gent grega i són realment oberts, amables, riallers i amb un estil de vida tranquil. S’ho prenen tot amb calma i de la millor manera possible. Són optimistes. La gent de poble són molt més tancats (com passa també gairebé tot arreu) i molts pocs saben anglès.

Com moure’s

De l’aeroport a Atenes és molt fàcil arribar-hi, està molt ben senyalitzat. Pots agafar o un bus o un tren, no gaire car (uns 2 o 3 euros).

Després per anar fins al camp de treball generalment només hi ha bus, però si són ciutats, aconsello mirar trens, perquè pots trobar bitllets, fins a la meitat del que et costaria amb bus, i els trens estan força ben condicionats.

Aconsello intentar buscar els horaris (normalment els monitors d’allà us els poden donar per mail) perquè així et pots programar bé el viatge, ja que et pots trobar amb una línia de autobús que només té dos viatges al dia.

Com comunicar-se

A l’hora de viatjar pel país per arribar al camp de treball necessites comunicar-te per saber on s’agafa un autobús, quant costa el bitllet, etc. i, sortint de les ciutats grans, no es parla gaire anglès.

En aquests casos jo el que aconsello és demanar ajuda a algú jove.

Diners

No hi ha cap tipus de problema amb els diners, funcionen amb euros. Els preus són força semblants als de Catalunya, tan sols una mica més barats.

Alimentació

L’alimentació és molt semblant a la nostra; dieta mediterrània, molts vegetals, fruita, formatge, etc.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!