Llegeix el primer comunicat AQUÍ

Read the first release HERE

 

A COCAT seguim actius preparant els projectes per aquest estiu i la resta de voluntariats internacionals. Ho fem seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries i del govern de Catalunya, per tant, totes les treballadores es troben fent teletreball des de casa. La nostra oficina del c/Calàbria 120 romandrà tancada fins a nou avís i no realitzem atenció telefònica. Ens pots contactar a través del correu outgoing@cocat.org per camps de treball i a voluntariat.ltv@cocat.org per projectes de llarga durada. Les reunions i trobades previstes es faran de forma telemàtica en la mesura del possible. Totes les xerrades del mes de març queden cancel·lades.

Des de COCAT, fem una crida a la calma de tot el voluntariat, és molt important seguir les recomanacions de les autoritats catalanes, per aturar el virus i també per aturar el pànic i la desinformació. Per això, considerem que cal posar les cures al centre de la vida, i per tant, des d’una responsabilitat col·lectiva, restem oberts per l’acompanyament en la gestió de qualsevol qüestió que afecti als voluntaris/àries.

Finalment, volem fer sentir el nostre més reconeixement a tot el personal de la sanitat pública així com tots els treballadors i treballadores del sector de l’alimentació, transport, educació social  i totes aquelles persones que han de sortir de casa per treballar, sou les que sosteniu la vida! Una abraçada a totes.

Per responsabilitat i solidaritat #QuedatACasa

Cuideu-vos i cuidem-nos