INFORMACION DEL TITULAR

Coordinadora d’Organitzadors de Camps de Treball Internacionals de Catalunya és el titular del domini cocat.org amb CIF G63890636, amb domicili a Carrer Calàbria 120 Baixos, 08015 Barcelona (d’ara endavant, “COCAT”). El correu electrònic de CONTACTE és cocat@cocat.org.

Recomanem LLEGIR DETINGUDAMENT el present avís legal i altres polítiques de la nostra web (Política de Privacitat, Política de Cookies, Condicions Generals de Contractació) abans d’utilitzar la nostra plataforma i serveis.

Qualsevol ús d’aquesta web implica l’acceptació de totes les condicions incloses en aquests i altres documents legals i la seva submissió a la legislació espanyola en tot moment, renunciant expressament a qualsevol altre fur.

GARANTIES I RESPONSABILITATS

COCAT a través de la seva pàgina web ofereix informació sobre els seus serveis i activitats de forma genèrica. L’usuari que accedeix a la web reconeix i accepta voluntàriament i expressament la responsabilitat de l’ús d’aquesta pàgina web i es compromet a no realitzar cap acte que pugui infringir la llei o les condicions establertes en aquests termes legals, en cas contrari podrà comportar les corresponents responsabilitats legalment establertes.

COCAT es reserva el dret a efectuar, en qualsevol moment i sense necessitat de previ avís, modificacions i actualitzacions de la informació continguda a la web, de la seva configuració i presentació i de les condicions generals, així com d’eliminar informació o suspendre temporalment l’accessibilitat a la pàgina web.

COCAT no pot garantir: a) La inexistència d’interrupcions o errors en l’accés a la web o al seu contingut, ni es fa responsable de possibles problemes tècnics que es produeixin durant la connexió a Internet. b) I no es fa responsable dels danys que es poguessin derivar d’interferències, omissions o virus informàtics motivats per causes alienes al titular de la web, així com de danys causats per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes o danys al sistema informàtic fora del control del titular de la web. c) L’aplicació de la seva Política de Privacitat a accessos mitjançant enllaços de tercers a aquesta web, ni a través d’enllaços d’aquesta web a altres webs. a. Tot enllaç de tercers a aquesta web s’ha de fer a la seva pàgina principal o d’entrada, prèvia autorització i per escrit del titular i no es podrà realitzar cap modificació, limitació ni cap tipus de manifestació sobre la web, havent de complir, així mateix, amb la resta de les previsions d’aquesta normativa. b. En cas d’existir enllaços no supervisats per COCAT no s’assumiran responsabilitats sobre els enllaços o continguts o conseqüències de l’ús d’aquests enllaços.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL

Aquesta web es regeix per les lleis espanyoles i per la legislació nacional i internacional sobre propietat intel·lectual i industrial.

Tots els continguts inclosos a la web (texts, continguts audiovisuals, codi font, disseny gràfic, signes, logos, marques, bases de dades, programes informàtics, edició, programació, compilació i altres elements i continguts necessaris per al seu funcionament) són propietat del titular d’aquesta. Qualsevol ús no autoritzat d’aquests continguts serà considerat un incompliment dels drets de propietat intel·lectual o industrial i podrà donar lloc a conseqüències legals.

Els continguts que pogués contenir la web que no fossin de la seva titularitat gaudeixen de l’autorització dels seus titulars per al seu ús i comunicació i estan protegides pels corresponents drets de propietat intel·lectual.

La simple navegació o ús de la web no atorga en cap cas llicència o cessió total o parcial de drets sobre els drets de propietat intel·lectual quedant expressament prohibida qualsevol transmissió, reproducció, distribució, comunicació pública o transformació total o parcial dels mateixos sense previ consentiment dels seus titulars.

PRIVACITAT

COCAT garanteix la confidencialitat de les dades personals que vostè faciliti a la nostra plataforma i l’aplicació de les mesures de seguretat establertes per la normativa. Si vol conèixer la nostra Política de Privacitat faci clic aquí.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!