El mes d’agost,  l’Eva, que està fent el seu projecte de Servei de Voluntariat Europeu a COCAT, va fer de camp leader al camp de treball CAT10 “Get involved in cultural heritage in Vall de Boí” a Llesp, que organitzava l’Associació Alba. Aquí en pots llegir el seu testimoni :

“Estic de tornada a la ciutat després de dues setmanes a  Llesp,  érem en un petit poble perdut enmig de les muntanyes, entre Catalunya i Aragó.

Allà vaig viure la meva tretzena experiència com a líder d’un camp de treball.

L’experiència  sempre es molt diferent ja que, estic convençuda, que son els/les  voluntaris/es que  fan  el camp, no pas els/les organitzadors/es.

Trenta participants. Trenta personalitats moltes variades. Quinze nacionalitats. Quinze dies de interculturalitat!

D’entre  les llaunes de pintura, olles gegants, eines per desbrossar, kayak, bambes de trekking, raquetes de ping-pong, banyadors i altres símbols d’ aquest camp de treball, crec que l’aspecte humà va ser el més fort en aquesta trobada. Cadascú va aportar alguna cosa única i va permetre treballar , gaudir, riure, xerrar, discutir, estimar, y molt més!!!

Moltes gràcies a tots/es els/les participants per donar tant i moltes gràcies a l’Associació Alba  de Tàrrega per fer possible aquest projecte i per acollir-me amb ells/es!”