Preguntes freqüents referents a la Covid-19

Es publicaran projectes més enllà del 15 de març?

Sí, l’oferta publicada el 15 de març no serà definitiva i s’anirà ampliant i modificant depenent de l’evolució de la pandèmia i de les possibilitats de les organitzacions.

Els projectes que ja apareixen a la base de dades estan confirmats?

La situació general que estem vivint amb la pandèmia Covid-19 encara és incerta. Tot i això, esperem que vagi millorant de cara a l’estiu.

Les entitats faran de tot per poder dur a terme els projectes. Apoximadament un mes abans que comenci el projecte esperen poder confirmar si es pot dur a terme i en quines condicions.

Quan sabré si el projecte està confirmat i quan puc organitzar el viatge?

Com que hi ha incertesa aconsellem esperar el màxim possible abans de reservar cap vol. Les entitats intentaran comunicar com més aviat millor canvis eventuals o cancel·lacions.

Tot i això, sempre podria haver-hi canvis i imprevistos. Per tant, recomanem contractar una assegurança de viatge que inclogui possibilitats de canvis i cancel·lació.

Com puc saber quines restriccions hi ha a cada país?

A COCAT només disposem de la informació oficial. Us animem a informar-vos sobre les restriccions sobre cada país als enllaços oficials. Aquests són alguns dels enllaços que us recomanem per estar al corrent.

Si voleu informació sobre Catalunya

Si voleu informació sobre la situació sanitària als diferents països de la Unió Europea:

A escala global, en aquests enllaços hi trobareu informació sobre les restriccions dels països i els consells per a viatjar:

Què passa si es cancel·la el projecte al qual estic confirmat/da?

La situació anirà variant i els protocols també, per tant, aquelles persones que estan segures de voler participar en un projecte assumeixen el risc que els projectes puguin ser cancel·lats, els aeroports tancats o es faci una crida al confinament.

Des de COCAT volem donar suport en allò que sigui possible. En aclarir dubtes i en trobar una sol·lució a les cancel·lacions.

En cas de ser necessari es pot fer un canvi de projecte, desar la quota per l’any vinent o bé retornar-la.

Si voleu més informació, podeu llegir el nostre pla d’actuació de la Covid i les condicions de participació.

Què passa si estic confirmat/da a un projecta pero finalment no puc/vull anar-hi?

Si la cancel·lació es fa per part de la persona participant, s’aplicarà els criteris de les condicions de participació de COCAT habituals.

Quins protocols tenen els projectes?

Cada projecte seguirà els protocols que s’estableixi en el país on es realitzen. Les entitats estan intentant realitzar els camps de treball de la millor manera possible.

Per estar al corrent de la situació dels països us aconsellem mirar les fonts oficials sobre les restriccions dels països.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!