Preguntes freqüents referents a la Covid-19

Es publicaran projectes més enllà de març?

Sí, l’oferta general de camps, serà publicada a principis de març però, no serà definitiva. La majoria d’entitats publicarem els nostres projectes al març però n’hi ha d’altres que aquest dia encara no poden confirmar que els camps de treball que publiquin estiguin confirmats i per això publicaran les ofertes més endavant. 

 

Els projectes que ja apareixen a la base de dades estan confirmats?

En principi sí. Aquest any la situació ja està més controlada que els anys anteriors i el missatge general és que els projectes que es publiquin estiguin confirmats.

Això sí, la situació encara és incerta i poden haver-hi canvis i cancel·lacions.

 

Quan sabré si el projecte està confirmat i quan puc organitzar el viatge?

Un cop rebis la confirmació per part nostre en un camp de treball ja pots començar a organitzar el viatge.

Tot i això, sempre podria haver-hi canvis i imprevistos. Per tant, recomanem sempre contractar una assegurança de viatge que inclogui possibilitats de canvis i cancel·lació.

 

Com puc saber quines restriccions hi ha a cada país?

A COCAT només disposem de la informació oficial. Us animem a informar-vos sobre les restriccions sobre cada país als enllaços oficials. Aquests són alguns dels enllaços que us recomanem per estar al corrent.

Si voleu informació sobre Catalunya

Si voleu informació sobre la situació sanitària als diferents països de la Unió Europea:

A escala global, en aquests enllaços hi trobareu informació sobre les restriccions dels països i els consells per a viatjar:

 

Què passa si es cancel·la el projecte al qual estic confirmat/da?

Pot ser que la situació variï i els protocols també. Per tant, aquelles persones que estan segures de voler participar en un projecte assumeixen el risc que els projectes puguin ser cancel·lats o que hi hagi imprevistos d’última hora.

Des de COCAT volem donar suport en allò que sigui possible. En aclarir dubtes i en trobar una solució a les cancel·lacions. 

En cas de ser necessari es pot fer un canvi de projecte, desar la quota per l’any vinent o bé retornar-la, excepte 45€ de despeses de gestió.

Si voleu més informació, consulteu el notre pla d’actuació envers la situació pandèmica i les nostres condicions de participació.

 

Què passa si estic confirmat/da a un projecta pero finalment no puc/vull anar-hi?

Si la cancel·lació es fa per part de la persona participant, s’aplicarà els criteris de les condicions de participació de COCAT habituals.

 

Quins protocols tenen els projectes?

Cada projecte seguirà els protocols que s’estableixi en el país on es realitzen. Les entitats estan intentant realitzar els camps de treball de la millor manera possible.

Per estar al corrent de la situació dels països us aconsellem mirar les fonts oficials sobre les restriccions dels països.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!