Entre el 5 i el 12 de maig, va tenir lloc el projecte Become the workcamp orchestra’s conductor! una formació internacional per futurs camp-leaders de camps de treball organitzada per Young Researchers of Serbia.

En aquest projecte, han participat joves d’Alemanya, Espanya, Estònia, Finlàndia, França, República Txeca, Turquia, Sèrbia i del COCAT, nosaltres, el Pol i l’Adriana.

La formació ha tingut lloc a Sremski Karlovci, una petita ciutat al Nord de Sèrbia, carregada d’història i amb un entorn molt bonic on destaca el riu Danubi.

Aquesta formació forma part del projecte XCHANGE, una iniciativa que ha nascut per promoure l’intercanvi formal de camp-leaders entre les associacions internacionals que formen part de l’Alliance.

Durant tota una setmana hem participat en sessions molt interessants sobre resolució de conflictes, igualtat de gènere, interculturalitat, inclusió social i sostenibilitat i d’altres més específics sobre els camps de treball a Sèrbia i la seva logística. Malgrat la intensitat de les sessions, també hem tingut temps lliure que no hem dubtat en aprofitar per descobrir l’entorn i les ciutats de Novi Sad i Belgrad.

Després d’aquesta setmana, tenim la recepta per ser camp-leaders i estem molt entusiasmats esperant que arribi l’estiu i posar-nos a cuinar!

Ja us explicarem com ens va la experiència de ser camp-leaders a Sèrbia.

Pol i Adri