Aquests són els regals visuals que ens van deixar els nostres voluntaris i els resultats de les votacions que vam tancar la setmana passada són els següents:

Primer premi, categoria “Volutariat”: Ariadna Pérez, amb “Cadena de fustes”.

Segon premi, categoria “Realitat del lloc”: Arnau Orengo, amb “Contemplant la immensitat”.

Tercer premi, categoria “Interculturalitat”:  Andrea Guilera, amb “El setè cel”, segona foto més votada de la categoria.

Menció especial del jurat, “Premi Difusió”: Helena Pujol, amb “Let’s rake it Baby!”, per  provocar un somriure contagiós que en serà d’utilitat en la difusió de les nostres activitats.

Menció especial del jurat, “Premi Art”: David Molina Gadea, que ens va deixar un bonic reportatge fotogràfic de la seva experiència a l’intercanvi juvenil amb “After Tomorrow Land”.

El jurat de COCAT ha decidit fer una selecció especial per la categoria “Interculturalitat”, en part respectant la voluntat dels votants i en part per un criteri equitatiu: hem decidit premiar la segona fotografia més votada per no tornar a premiar la nostra fotògrafa Ariadna, a la qual ja li correspon el primer premi per la categoria “Voluntariat”. A més de la imatge, ens va impactar la reflexió que fa l’Andrea sobre el moment escollit. Creiem que ha sabut transmetre els missatges i valors que COCAT promou.

Gràcies i enhorabona a tots i totes!