T’agradaria participar en un projecte de voluntariat internacional els propers mesos però no saps ben bé quan, on i com fer-ho?

Aquí compartim alguna informació general que esperem que t’ajudi a resoldre alguns dubtes.

 

INFORMACIÓ GENERAL

Si tens pensat participar en un projecte de curta durada  – entre 1 i 3 setmanes – consulta a la nostra web la secció “Camps de treball –Inscripcions

Si en canvi vols anar més enllà i participar en projectes més llargs – entre 1 mes i 1 any – fes un cop d’ull a “Projectes de llarga durada/ESC -> Inscripcions mltv

Per saber amb quines organitzacions treballem, consulta l’apartat Entitats internacionals, i per llegir els consells d’ex voluntaris fes un cop d’ull a Experiències.

 

PUBLICACIÓ PROJECTES I INSCRIPCIONS

Els programes de camps de treball de curta durada d’estiu – que comencen a partir del juny 2020 – es publicaran a partir del febrer/març al cercador de projectes, i les inscripcions s’obriran a mitjans del març.

Abans del març només acceptarem inscripcions a projectes permanents/d’hivern/primavera i a projectes a el Canadà o països del sud, que requereixin més marge de temps pels tràmits de visat.

Si t’interessa un d’aquests projectes, contacta amb nosaltres (outgoing@cocat.org) i t’explicarem com inscriure’t.

Aviat publicarem una nova notícia confirmant la data d’inici d’inscripcions d’estiu, actualitzacions calendari de XERRADES INFORMATIVES.

Mentrestant, per informat-te, pots fer un cop d’ull a  la secció de FAQ/Preguntes freqüents, i si segueixes amb dubtes…

CONTACTA AMB NOSALTRES

Email : a outgoing@cocat.org  per projectes de curta durada/camps de treball, permanents i  de mitja/llarga durada; o a voluntariat.ltv@cocat.org per projectes subvencionats de l’European Solidarity Corps.

Telèfon i oficina:  consulta l’horari d’atenció al públic.

 

 

*Segueix-nos a  web,  FacebookTwitter i Instagram per accedir a més informació i novetats*