T’agradaria participar en un projecte de voluntariat internacional els propers mesos però no saps ben bé quan, on i com fer-ho?

Aquí compartim alguna informació general que esperem que t’ajudi a resoldre alguns dubtes.

 

INFORMACIÓ GENERAL

Si tens pensat participar en un projecte de curta durada  – entre 1 i 3 setmanes – consulta a la nostra web la secció “Camps de treball –Inscripcions

Si en canvi vols anar més enllà i participar en projectes més llargs – entre 1 mes i 1 any – fes un cop d’ull a “Projectes de llarga durada/ESC -> Inscripcions mltv

Per saber amb quines organitzacions treballem, consulta l’apartat Entitats internacionals, i per llegir els consells d’ex voluntaris fes un cop d’ull a Experiències.

 

PUBLICACIÓ PROJECTES I INSCRIPCIONS

Els programes de camps de treball de curta durada d’estiu – que comencen a partir del juny 2020 – es publicaran a partir del febrer/març al cercador de projectes, i les inscripcions s’obriran el 9 del març, a partir de les 10h.

Abans del març només acceptarem inscripcions a projectes permanents/d’hivern/primavera i a projectes a el Canadà o països del sud, que requereixin més marge de temps pels tràmits de visat.

Si t’interessa un d’aquests projectes, contacta amb nosaltres (outgoing@cocat.org) i t’explicarem com inscriure’t.

 

*PROJECTES ESPECIALS*

FAMILY CAMPS

Els/les petitons/es de casa encara son massa petits/es per anar a un TEEN camp?Doncs podeu anar tots  junts a un FAMILY CAMP i compartir l’experiència amb altres famílies!

GROUP CAMPS

Alguns partners a Alemanya, Armenia, França, Estonia, Itàlia, Rússia i també, per majors de 20 anys a Índia, Indonèsia, Nepal, Tailàndia, Taiwan i Vietnam, ofereixen la possibilitat d’organitzar camps per grups tancats, així que : caus, esplais, grups d’amics que us ho esteu pensant, contacteu al més aviat possible amb nosaltres (outgoing@cocat.org) i us donarem més detalls de les possibilitats que hi ha! *només podrem atendre a consultes i gestionar tràmits organitzatius  per aquest tipus de projectes abans del març.

 

XERRADES INFORMATIVES

Consulta aquí el calendari de xerrades informatives i vine a coneixer-nos i resoldre dubtes!

A més, pots fer un cop d’ull a  la secció de FAQ/Preguntes freqüents, i si segueixes amb dubtes…

CONTACTA AMB NOSALTRES

Email : a outgoing@cocat.org  per projectes de curta durada/camps de treball, permanents i  de mitja/llarga durada; o a voluntariat.ltv@cocat.org per projectes subvencionats de l’European Solidarity Corps.

Telèfon i oficina:  consulta l’horari d’atenció al públic.

 

*Segueix-nos a  web,  FacebookTwitter i Instagram per accedir a més informació i novetats*