T’agradaria participar en un projecte de voluntariat internacional els propers mesos però no saps ben bé quan, on i com fer-ho?

Aquí compartim alguna informació general que esperem que t’ajudi a resoldre alguns dubtes.

 

INFORMACIÓ GENERAL

Si tens pensat participar en un projecte de curta durada  – entre 1 i 3 setmanes – consulta a la nostra web la secció “Camps de treball” –Inscripcions

Si en canvi vols anar més enllà i participar en projectes més llargs – entre 1 mes i 1 any – fes un cop d’ull a “Projectes de llarga durada/ESC” -> Inscripcions mltv

 

Per saber amb quines organitzacions treballem, consulta l’apartat Entitats internacionals, i per llegir els consells d’ex voluntaris fes un cop d’ull a “Experiències.

 

PUBLICACIÓ PROJECTES I INSCRIPCIONS

La majoria de programes dels camps de treball de curta durada d’estiu – que comencen a partir del juny – es publicaran a principis del mes de març al cercador de projectes. S’espera però, que al llarg del mes de març encara se’n vagin publicant alguns més. 

Abans del març només acceptarem inscripcions a projectes permanents/d’hivern/primavera i de projectes a Canadà o països del sud, que requereixin més marge de temps pels tràmits de visat.

Si t’interessa un d’aquests projectes, contacta amb nosaltres (outgoing@cocat.org) i t’explicarem com inscriure’t.

 

PROJECTES ESPECIALS*

FAMILY CAMPS

Els/les petitons/es de casa encara son massa petits/es per anar a un TEEN camp? No us preocupeu, podeu anar tots  junts a un FAMILY CAMP i compartir l’experiència amb altres famílies!

 

GROUP CAMPS

Alguns partners  (Alemanya, Armenia, França, Estonia, Itàlia, Rússia i també, per majors de 20 anys a Índia, Indonèsia, Nepal, Tailàndia, Taiwan i Vietnam), ofereixen la possibilitat d’organitzar camps per grups tancats, així que: caus, esplais, grups d’amics que us ho esteu pensant, contacteu al més aviat possible amb nosaltres (outgoing@cocat.org) i us donarem més detalls de les possibilitats que hi ha!

*només podrem atendre a consultes i gestionar tràmits organitzatius  per aquest tipus de projectes abans del març.

 

 

XERRADES INFORMATIVES

Consulta el calendari de xerrades informatives a les xarxes socials i a l’apartat de notícies (s’aniràn publicant a partir de gener-febrer) i vine a coneixer-nos, resoldrem tots els dubtes!

A més, pots fer un cop d’ull a  la secció de FAQ/Preguntes freqüents, i si segueixes amb dubtes…

 

CONTACTA AMB NOSALTRES

Email : outgoing@cocat.org  (projectes de curta durada/camps de treball, permanents i  de mitja/llarga durada) / voluntariat.ltv@cocat.org  (projectes subvencionats European Solidarity Corps).

Telèfon i oficina:  consulta l’horari d’atenció al públic.

 

*Segueix-nos a  web,  FacebookTwitter i Instagram per accedir a més informació i novetats*