T’agradaria participar en un projecte de voluntariat internacional els propers mesos però no saps ben bé quan, on i com fer-ho?

Aquí compartim alguna informació general que esperem que t’ajudi a resoldre alguns dubtes.

 

INFORMACIÓ GENERAL

Si tens pensat participar en un projecte de curta durada  – entre 1 i 3 setmanes – consulta a la nostra web la secció “Que és un camp de treball?”

Si en canvi vols anar més enllà i participar en projectes més llargs – entre 1 mes i 1 any – fes un cop d’ull a “Què és un Projecte de mitja/llarga durada (MTV, LTV, ESC)?

 

Per saber amb quines organitzacions treballem, consulta l’apartat Entitats Internacionals, també pots trobar consells d’ex voluntaris a l’apartat “Experiències“.

 

PUBLICACIÓ PROJECTES I INSCRIPCIONS

La majoria de programes dels camps de treball de curta durada d’estiu – que comencen a partir del juny – es publicaran a principis del mes de març al cercador de projectes. L’oferta es va ampliant però, al llarg de tot l’estiu.

Abans del març només acceptarem inscripcions a projectes permanents/d’hivern/primavera i de projectes a Canadà o països del sud global, que requereixin més marge de temps pels tràmits de visat.

Si t’interessa un d’aquests projectes, contacta amb nosaltres a outgoing@cocat.org i t’explicarem com inscriure’t.

 

PROJECTES ESPECIALS*

FAMILY CAMPS

Teniu ganes de viure una experiència en família? Els/les petitons/es de casa encara son massa petits/es per anar a un TEEN camp?

No us preocupeu, sigui quin sigui el vostre cas, us oferim l’oportunitat de participar tots junts a un FAMILY CAMP i compartir l’experiència amb altres famílies!

Si esteu interessats en aquests projectes, més enllà de l’oferta que trobbeu al cercador de projectes us podrem assessorar per a trobar altres projectes que puguin adaptar-se també.

GROUP CAMPS

Alguns partners  (Alemanya, Armenia, França, Estonia, Itàlia, Rússia i també, per majors de 20 anys a Índia, Indonèsia, Nepal, Tailàndia, Taiwan i Vietnam), ofereixen la possibilitat d’organitzar camps per grups tancats, així que: caus, esplais, grups d’amics que us ho esteu pensant, contacteu al més aviat possible amb nosaltres a outgoing@cocat.org i us donarem més detalls de les possibilitats que hi ha!

*només podrem atendre a consultes i gestionar tràmits organitzatius  per aquest tipus de projectes abans del març.

 

XERRADES INFORMATIVES

Consulta el calendari de xerrades informatives a les xarxes socials i a l’apartat de notícies (s’aniràn publicant a partir de gener-febrer) i vine a coneixer-nos, resoldrem tots els dubtes!

A més, pots fer un cop d’ull a  la secció de FAQ/Preguntes Freqüents.

 

CONTACTA AMB NOSALTRES

Si segueixes amb dubtes pots contactar amb nosaltres

 

*Segueix-nos a Facebook, Twitter, TikTok, YouTube i Instagram per estar al dia de les novetats.