Ja hi som!

DIMARTS 12 DE MARÇ es publicaran la majoria dels projectes internacionals d’aquest estiu 2019 i a les 10:00h obrirem inscripcions!

La majoria de programes s’estan publicant i els trobareu demà al cercador de projectes.

Tingueu en compte que hi ha organitzacions que publicaran projectes i obriran inscripcions més tard:

– Itàlia/ Legambiente : 19 març

– Grècia/Elix : 26 març

Per tant, els/les que vulgueu participar en algun dels seus projectes, haureu de tenir una mica de paciència i enviar la  sol·licitud a partir del dia corresponent.

També pot ser que durant les properes setmanes hi hagin més sorpreses i novetats, s’obrin nous partenariats i es confirmin més projectes, que anirem publicant a les xarxes: Facebook,  Twitter  i Instagram.

 

Dubtes sobre condicions, procés d’inscripció o d’altres?

Consulteu les condicions generals de participació i les dates de les properes xerrades informatives, a les quals us animem a venir per conèixer-nos i resoldre dubtes.

Us animem a consultar la secció de preguntes freqüents i, per qualsevol altre dubte, contactar amb nosaltres a outgoing@cocat.org

 

Camps internacionals per menors de 18 anys

COCATteens  —> aquí podeu descarregar el document d’introducció als camps oberts per als menors d’edat arreu d’Europa.

 

Inscripcions conjuntes –  Vols participar en un projecte amb un company/a?

Tot i que no ho recomanem – buscar 2 places en un mateix camp és més complicat, ja que en un camp internacional normalment hi participen només una/dues persones d’una mateixa nacionalitat –  intentarem gestionar inscripcions conjuntes, si valorem que són possibles les opcions que s’indiquin.

Cada participant ha de fer la seva pròpia inscripció i, en el requadre del formulari on us ho demana, indicar el nom de l’amic/ga, indicar un mínim de 3 opcions amb el mateix ordre de preferència.

A l’hora de triar projectes, intenteu evitar els projectes amb grups petits i els que surtin al següent llistat.

 

Sort i…let’s volunteer!