La organització Louyoung Cultural & Education Foundation ofereix dues places per anar a realitzar un voluntariat d’entre tres i dotze mesos a Xiluo Township, una ciutat situada a dues hores i mitja de Taipei, la capital de Taiwan. El projecte es durà a terme entre el 24 de desembre de 2016 i el 23 de març del 2017, sent l’estància mínima 3 mesos i la màxima 12.

Aquest projecte consisteix en mantenir la “backpacker House” de Xiluo Township en bones condicions per tal que els clients s’hi sentin el màxim còmode possible. A més a més, els voluntaris hauran de mantenir les xarxes socials i la web de l’alberg actives amb la informació corresponent. Els voluntaris també seran els encarregats de fer que la botiga de comestibles que hi ha a l’alberg funcioni correctament per tal d’oferir un servei complert a les persones que s’hostegin a la casa.

Si t’agradaria endinsar-te durant uns mesos a la cultura asiàtica i tenir una experiència única, no t’ho pensis més i envia’ns un e-mail a voluntariat.ltv@cocat.org

Si necessites més informació sobre el projecte clica aquí