Volunteers for Peace (VFP) és una organització sense ànim de lucre que promou el servei de voluntariat als Estats Units. Ofereix més de 3000 voluntariats a l’any i el seu objectiu principal és vetllar per la sostenibilitat, la justícia social i la pau a través del voluntariat.

Aquest cop, VFP ofereix dos projectes a les ciutat de Burlington i Winooski per cooperar amb Dismas House, un centre que ofereix un servei d’ajuda i atenció a homes i dones que han sortit de la presó i volen incorporar-se de nou a la societat. Els voluntaris col·laboraran tant en tasques relacionades amb els residents com en tasques més relacionades amb temes administratius de l’associació.

La durada de l’estada dels voluntaris pot ser d’entre tres i sis mesos dins del període de l’1 de gener de 2017 al 31 de desembre del mateix any. Es necessiten vuit voluntaris, quatre per a cada projecte i aquests, poden participar en el projecte quan vulguin sempre i quan ho facin de forma separada, és a dir, no poden haver-hi dos voluntaris en un mateix període.

Si t’interessa envia un e-mail a: voluntariat.ltv@cocat.org

Per més informació sobre el projecte clica aquí.