Les inscripcions als camps de treball internacionals per aquest estiu ja estan obertes! La majoria de programes els trobareu al cercador de projectes.

Tot i aixì, tingueu en compte que hi ha organitzacions que publicaran projectes i obriran inscripcions més tard, com per exemple:

  • Itàlia/YAP: 23 març
  • Turquía /GHD: 16 de març
  • Grècia/Elix : 1 d’abril
  • Països Baixos/SIW : 16 d’abril, excepte el TEEN camp (12 de març)

Per tant, els/les que vulgueu participar en algun dels seus projectes, haureu de tenir una mica de paciència i enviar la  sol·licitud a partir del dia corresponent.

També és possible que, durant les properes setmanes, hi hagin més sorpreses i novetats, i es confirmin més projectes, que anirem publicant a les xarxes: Facebook,  Twitter  i Instagram.

 

Dubtes sobre condicions, procés d’inscripció o d’altres?

Consulteu les condicions generals de participació, el video-guía del procés de inscripció i les dates de les properes xerrades informatives, a les quals us animem a venir per conèixer-nos i resoldre dubtes.

Els/les que no pugueu assistir a cap sessió informativa podeu consultar-ne la presentació,  fer un cop d’ull a la secció de preguntes freqüents i, per qualsevol altre dubte, podeu contactar amb nosaltres a outgoing@cocat.org

Camps internacionals per menors de 18 anys

—> aquí podeu descarregar el document d’introducció als camps oberts per als menors d’edat arreu d’Europa.

 

Inscripcions conjuntes –  Vols participar en un projecte amb un company/a?

Tot i que no ho recomanem – buscar 2 places en un mateix camp és més complicat, ja que en un camp internacional normalment hi participen només una/dues persones d’una mateixa nacionalitat –  intentarem gestionar inscripcions conjuntes, si valorem que són possibles les opcions que s’indiquin.

Cada participant ha de fer la seva pròpia inscripció i, en el requadre del formulari on us ho demana, indicar el nom de l’amic/ga, indicar un mínim de 3 opcions amb el mateix ordre de preferència.

A l’hora de triar projectes, intenteu evitar els projectes amb grups petits i els que surtin al següent llistat.

 

Sort i…let’s volunteer!