Després d’unes setmanes intenses de reunions i preparació de la campanya per al 2022 anunciem que OBRIM INSCRIPCIONS pels camps de treball internacionals i projectes d’estiu a partir del proper DILLUNS 7 DE MARÇ!

A la notícia Informació i inscripcions a projectes us expliquem el procés d’inscripció i com consultar condicions de participació.

 

Aprofitem per afegir un parell de recomanacions:

 

  • Estigues ATENT/A al CERCADOR DE PROJECTES durant les properes setmanes!

Anirem penjant tots els projectes per l’estiu al llarg d’aquestes setmanes. Recorda que durant la primavera potser que se n’hi vagin posant de nous. Pots trobar-los al cercador de projectes.

 

  • CONTROLA LES ACTUALITZACIONS DELS PROTOCOLS COVID 19!

Les mesures i restriccions per reduir l’impacte de la pandèmia són diferents i en constant canvi arreu del món. D’aquests canvis dependran les condicions de mobilitat i els protocols d’actuació als projectes. Esperem que per l’estiu la situació estigui més controlada, i des de COCAT en farem seguiment, però recomanem a tots/es consultar el nostre protocol d’actuació i la informació sobre la situació epidemiològica, protocols i recomanacions de viatge als diferents Països, que aniran actualitzant les autoritats, locals i internacionals:

GENCAT

Ministeri d’Afers Exteriors

Web Unión Europea  

COVID-19 Travel Regulation Map – IATA Travel Center

 

  • FIXA’T BÉ A LA DESCRIPCIÓ DE CADA PROJECTE I A LES CONDICIONS DE PARTICIPACIÓ!

Revisa bé informació requisits, documentació, quota extra i assegura’t de que encaixin amb els teus interessos i perfil abans de tramitar la sol·licitud, així serà tot més ràpid.

I no t’oblidis de llegir bé les nostres condicions de participació  per tenir-ho tot ben clar.

 

  • PACIÈNCIA I FLEXIBILITAT!

Les entitats faran de tot per a què els projectes es duguin a terme, però dependrà de l’evolució de la situació durant els propers mesos. Esperem que es puguin confirmar projectes i condicions aproximadament un mes abans de l’inici de cada activitat, però demanem col·laboració i paciència, perquè ja sabem que sempre podria haver canvis  imprevistos.

 

  • TENS DUBTES? Fes un cop d’ull:

A la secció FAQ al nostre web.

 

Consulta el dossier informatiu:

A les nostres xarxes socials     on anirem publicant actualitzacions

 

Per qualsevol consulta específica, contacta amb nosaltres!