PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL

La confidencialitat de les teves dades personals és un aspecte fonamental per a COCAT  i les seves entitats vinculades.

Al fer ús dels canals de COCAT i dels serveis que ofereix, l’usuari accepta quedar vinculat a les condicions de la present Política.

En cas de dubte en relació amb la present Política de Privacitat, no dubtis a contactar amb nosaltres adreçant-te a COCAT, Carrer Calàbria, 08015 Barcelona, o per correu electrònic a l’adreça cocat@cocat.org. Aquesta política està dirigida a explicar com i per a quins propòsits utilitzem la informació proporcionada. A aquests efectes, preguem que llegeixis atentament aquesta Política de Privacitat.

COCAT, amb C.I.F.: G-61096368 es la responsable del tractament de les dades personals.

Hem obtingut les teves dades de caràcter personal a través de les relacions prèvies o actuals que has mantingut o mantens amb nosaltres: com a participant de les activitatas i/o projectes i de les nostres campanyes o bé que ens hagis sol·licitat informació sobre els serveis, les activitats i campanyes de COCAT.

COCAT està legitimada per recollir les teves dades com a conseqüència de les obligacions contractuals de l’esmentada relació. Aquestes dades són les adequades per a les finalitats que es descriuen en el següent punt.

Tindràs dret a retirar el teu consentiment en qualsevol moment mitjançant correu electrònic a l’adreça cocat@cocat.org. La retirada del consentiment no afectarà a la licitud del tractament basada en el consentiment previ a la seva retirada, i tindrà com a conseqüència la impossibilitat de mantenir la relació o la prestació del servei, en el seu cas.

La informació que ens has facilitat o puguis facilitar-nos en el futur s’utilitza estrictament per a processar les teves consultes i/o sol·licitud, verificar la teva identitat, per a la creació de certificats de participació i/o enviar-te els nostres Butlletins o altres informacions relacionades amb les activitats i serveis de COCAT, i d’altres relacionades amb els sectors de la formació, lleure i ONG.

Conservarem les dades proporcionades mentre duri la nostra relació, fins el moment que revoquis el consentiment atorgat, durant els anys necessaris per a complir amb les obligacions legals.

Posteriorment les dades recollides seran destruïdes amb garanties de privacitat.

 

Les teves dades podran ser cedides als següents destinataris amb els motius que es consignen:

Com a interessat directe, tens dret a obtenir confirmació sobre si els responsables estem tractant dades personals que ens concerneixen, o no. Pots exercir el dret d’accés, rectificació, supressió i portabilitat, limitació i/o oposició al tractament.

Per exercitar els esmentats drets, pots dirigir-te mitjançant comunicació escrita a COCAT, Ref. Protecció de dades, Carrer Calàbria 120, 08015 Barcelona, o bé per correu electrònic a cocat@cocat.org.

Per últim, et recordem el teu dret a interposar una reclamació front l’Agència Espanyola de Protecció de Dades en aquells supòsits en que es produeixi una vulneració de la normativa de protecció de dades aplicable.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!