Experiències

Alemanya – IJGD 16204 – I HAVE THE CRISIS – A THEATRE SUMMER CAMP

csm_IMG_0872_0ea6443d61

Entitat organitzadora

IJGD

Localitat

Alfeld

L’experiència en el camp

En línies generals, aquest camp ha estat un taller de teatre dirigit per una professora de teatre professional. Ella, el grup de voluntaris i les camp leaders i viviem tots junts en una casa destinada a aquest tipus de projectes.
Durant la setmana, feiem 5 hores diàries d’exercicis per aprendre algunes de les principals tècniques teatrals i ho combinavem amb la creació d’una obra de teatre, que la representariem el penúltim dia del camp. Per tal de promocionar l’obra i animar a la gent que vingués de públic, vam fer diverses activitats que ens van permetre relacionar-nos amb la comunitat local.
Tot i l’assessorament de la professora de teatre, els membres que formavem el grup erem els que guiavem el nostre propi procés d’aprenentatge a partir de les nostres opinions i experiències.
Ha estat una experiència fantàstica i una oportunitat única per conèixer gent de cultures molt diferents. Sense dubte, no oblidaré mai aquests dies a Alfeld!

 

Com preparar-se el viatge

Personalment, recomano agafar el bitllet del transport elegit el més aviat possible després d’haver estat confirmat en el camp ja que els preus solen pujar a mida que es va acostant la data de sortida.

Introducció a la cultura i la societat

Alemanya és un país amb una cultura molt profunda de reciclatge i haureu de separar tots els residus. Així contribuirem a una millor gestió dels residus entre tots!

Com moure’s

Bàsicament, el transport durant el camp ha estat mitjançant el tren i el metro.

 

Com comunicar-se

La majoria d’alemanys comprenen i saben expressar-se en anglès així que no és imprescindible dominar l’alemany. Tot i això, és important fer un esfoç per aprendre les paraules més bàsiques en el seu idioma!

 

Diners

El cost de vida és semblant al de Catalunya, així que amb 100 o 150 euros n’hi ha prou per passar 2 setmanes. Jo recomanaria repartir els diners per l’equipatge per no quedar-se sense res en cas que es perdés la cartera.

Alimentació

Durant el camp, els propis voluntaris s’organitzen per cuinar plats típics de la seva terra. Pel que fa al menjar alemany, destaquen sobretot les salsitxes i el puré de patates, a més de la cervesa.

 

 

 

 

 

 

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!