Experiències

Polònia

L’experiència en el camp

Molt bona! L’ambient, la gent, el camp de treball. Està molt bé com a experiència i per conèixer també un nou país.

 

Entitat organitzadora

FIYE

 

Introducció a la cultura i la societat

Hi ha vegades que la gent estigui enfadada de la manera que parla, però després de dues setmanes veus que ja són així, no passa res!

Però pot xocar venint d’una cultura mediterrània com la nostra.

 

Com moure’s

 A l’infosheet que va enviar la COCAT està perfectament explicat! I un cop allà, doncs si tens un mínim de temps vas fent, sense problemes, però clar està tot en polonès!

 

Com comunicar-se

Cosa important, no compteu amb l’anglès per poder arribar al lloc de destí.

La gent normalment no el parla ni l’entén. Hi ha algú que amb alemany es defensa però, no gran cosa més. No és del tot un problema, però s’ha de tenir en compte. No ve de més si teniu apreses o apuntades algunes paraules amb polonès.

 

Diners

 El cost de la vida és molt més barat en comparació amb Catalunya. I no va la pena emportar-se molts diners. De tota manera hi ha facilitats per treure canvi en cas que faci falta.

 

Alimentació

 Està bé tastar nous gustos. Però a l’hospital que estàvem molta varietat no teníem. S’ha de menjar de tot i provar les coses noves.

 

Viatjar abans o desprès del camp

 No ho vaig fer però me’n vaig penedir. Perquè és el que em va faltar després d’estar les dues setmanes allà. No ho vaig fer perquè no ho havia previst i tenia ja el vol reservat. Però penso que és interessant.

 

 

 

 

 

 

 

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!