Experiències

PRO-DE-01 / DEETZ / 2017 – Alemanya

La familia

 

 

Entitat organitzadora

PRO International

Localitat

Deetz.

L’experiència en el camp

Al estar en un poble allunyat de la gran ciutat vam tenir que anar en tren fins allà però ens van venir a buscar a l’estació. Des del primer dia l’ambient amb la gent era genial, ens ho vam passar magnificament bé des del moment 1. Les activitats que realitzavem a vegades podien ser una mica dures però és el tipus de feina que es fa en una granja, tot i que hi havia dies que no sabiem ben bé quin tipus de feina fer-nos fer. Les nits en grup eren genials i sempre teniem alguna cosa a fer ja fos al costat del llac o a la casa on dormiem.

Com preparar-se el viatge

No olvidar-se de ficar un paraigües a la motxilla, tot i que les 3 setmanes que vaig estar jo només va ploure la ultima setmana però mai se sap.

Introducció a la cultura i la societat

La gent pot semblar molt distant però a la que començes a coneixer-los et dones compte que són una gent super agradable. Sobretot recordar que a Alemanya no donen dos petons com fem aquí per lo que no olvideu que allà donen la mà!!

Com moure’s

No hi ha un tren directe de Berlín a Deetz, s’ha de fer Berlín-Rosslau-Zerbst i despres a Zerbst si els hi envies un correu abans de anar-hi els de la organització et passen a buscar i et porten a Deetz.

Com comunicar-se

En sí, la gent que treballa a la granja no parla anglès, només el jefe i un noi que treballa allà però quan nosaltres vam anar-hi la nostra camp leader feia de interprete entre alemà i anglès, tot i que si saps alemà molt millor.

Alimentació

Cada dia cuinaven i netejaven dos persones, nosaltres el que vam fer va ser fer un calendari el primer dia organitzant qui cuinaria cada dia durant les 3 setmanes.

Viatjar abans o desprès del camp

Jo aconsellaria només agafar el vol d’anada ja que sempre acabes fent bons amics al camp i pot surgir la idea de viatjar al acabar el camp així que si no tens vol de tornada pots decidir tornar més tard i no perdre diners canviant el dia de tornada.

 

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!