Experiències

Savasse, França

Localitat, poble

Savasse

L’experiència en el camp

Tot molt bé. Començàvem a treballar d’hora – a les 8 ja estàvem fent feina, a les 10:30 una paradeta per descansar i després treballàvem aprox. fins a les 12 i poc. Les tardes lliures.

 

Introducció a la cultura i la societat

La cultura a França és molt similar a la nostra. Res destacable.

 

Com moure’s

 Vaig estar a Savasse. Des de Catalunya, en tren has de fer transbord a Montpeller per exemple on hi ha diverses opcions; jo vaig anar-hi amb el meu cotxe (6 hores aproximadament).

Per arribar des de l’aeroport és difícil, els que venien de lluny i van anar a Paris, després havien d’agafar el tren fins a Valence Ville on hi havia la trobada. La gent que va perdre la connexió́ va anar fins a Montélimar també en tren i va trucar a l’organització́ i els van manar a buscar.

 

Com comunicar-se

 Parlàvem francès amb la gent del poble i en el camp parlàvem anglès.

 

Diners

El cost de la vida és com aquí més o menys. Despeses extres hi ha per al que vulgui comprar o per a begudes alcohòliques que no es poden pagar amb el bot de l’organització.

Les excursions que vam fer estaven també pagades (depèn del que hi hagi de bot).

 

Alimentació

 No passareu gana. Les compres les vam fer nosaltres, així que no hi havia problemes Hi havia gent vegetariana i tampoc van passar gana.

 

Viatjar abans o desprès del camp

No us puc ajudar molt, però sí que hi ha gent que després marxava a l’aventura. Consells que deien: intentar arribar a les ciutats de dia, per trobar lloc per dormir.

 

Altres consells

 Portar roba bastant tirada per a les feines i calçat fort (jo les bambes les vaig tirar en acabar el camp). A més a més també portar roba més arreglada per a quan es va d’excursió o es baixa a la ciutat. Crema del sol i roba de bany si és a l’estiu.

 

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!