Experiències en camps de treball

VJF 2.1 – KiEZ Hoelzerner See: renovate and excavate the kids and teens recreation center – Alemanya

 

 

Entitat organitzadora

VJF

Localitat

Hölzerner Kiez

L’experiència en el camp 

La trobada va estar ben organitzada, ens van venir a buscar en diferents horaris a l’estació de tren que era el punt de trobada. La feina consistia a reconstruir algunes parts del camp on durant tot l’any hi assisteixen escoles amb nens petits. Les activitats eren molt diverses: excursions en bicicleta, kayak, paddle surf, barbacoes… El grup va estar cohesionat des dels primers dies, em part, gracies als liders que van intentar en tot moment que el camp fos una gran experiència per tots.

 

 Com preparar-se el viatge

El millor es anar amb avió, després agafes un tren i en 15 min arribes al punt de trobada. Important portar una motxilla petita per visitar les ciutats.

Introducció a la cultura i la societat

Els horaris son diferents i els primers dies t’has d’adaptar a dinar a les 12 i sopar a les 18. La dieta també és diferent, la carn és molt present en tots els seus plats. No obstant, existia la opció vegetariana.

Com moure’s

Des de SXF airport és molt fàcil arribar al punt de trobada (Konigs Wusterhausen), a 15 min..

 Com comunicar-se

Anglès

Diners

No necessites tants diners. Els liders ens donaven 5 euros a cada excursió a la ciutat a més del dinar. El transport també el paguen ells. Recomano treure sempre el màxim de diners en “cash” ja que la taxa per treure diners són sempre 5 dòlars a tot arreu.

Alimentació

Molta carn.

Viatjar abans o desprès del camp

Pot ser una bona idea quedar-se alguns dies més després del camp. En el nostre cas, els liders van deixar a alguns quedar-se uns dies més gratis al mateix lloc.

 

Què t’emportes de l’experiència?

M’emporto moltes coses, però especialment les persones que van participar amb mi.

 

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!