Aquest és un espai d’informació sobre recursos útils per a poder col·laborar en la emergència humanitària que esta vivint el poble ucraïnès.

Des de COCAT i la xarxa internacional Alliance of European Voluntary Service Organizations hem encetat una sèrie d’accions per a poder donar suport a les nostres entitats partner d’Ucraïna, Alternative V  i Union Forum, qui poden alhora, donar suport a les iniciatives, moviments i entitats que estan, ara per ara, lluitant per tirar endavant enmig de la guerra.

Vols donar un cop de mà, però no saps com?

Fes una donació! Tot el que es rebi, es donarà íntegrament a les dues entitats partner de COCAT membres de la Xarxa Alliance of European Voluntary Service Organizations de la que COCAT també és membre, qui seran les encarregades de destinar-ho allà on més calgui.

donació

També tens l’opció de poder fer una donació al moment que facis la inscripció a un projecte, veuràs el botó al final de tot el procés.

 

A més, està previst que es llanci un “projecte simbòlic” al nostre cercador de camps. Consistirà en un projecte que no es realitzarà de moment, però que servirà per a poder recol·lectar els diners de les quotes i transformar-lo en un camp real quan la situació a Ucraïna ho permeti. Els diners que es donin al inscriure’s en aquest camp, aniràn exclusivament a poder tirar endavant un camp de treball per a la reconstrucció d’Ucraïna un cop la guerra es doni per finalitzada i tornin a arrencar els projectes al país.

 

Així mateix, aquí tens alguns enllaços externs que et poden ser útils:

Generalitat de Catalunya –> Guia de procediments a seguir en diferents casos, ja sigui per ajudar/col·laborar amb els afectats (econòmicament, acollint, etc.) com si ets part afectada (informació sobre allotjaments, protecció temporal, etc).

La Fede.cat –> En aquest segon enllaç trobaràs consells de com ajudar, amb 10 pautes per col·laborar i proporcionar ajuda a Ucraïna. També pots obtenir informació sobre quines organitzacions estan oferint ajuda a Ucraïna, ja sigui enviant menjar, recaptació de fons, etc.

HacesFalta.org –> En aquest últim enllaç trobaràs diferents iniciatives per ajudar, i fins i tot podràs crear la teva pròpia iniciativa si així ho desitges.

Des de COCAT condemnem qualsevol tipus de violència, i donem tot el nostre suport al poble ucraïnès en aquests moments tant difícils. Un món millor només s’entén des de la pau.

 

Junts contra la guerra.

#volunteerforUkraine #standwithUkraine #supportUkraine

#AllianceforUkraine #SolidarityFundCampaign #StopWarInUkraine