El sèptim cel_Andrea Guilera_interculturalitatEl procés d’inscripció per a projectes de voluntariat de curta durada (camps de treball internacionals) que es duguin a terme durant el 2016 es tancarà el proper 18 de novembre.

Aquelles persones que estiguin interessades en participar en un voluntariat de curta durada durant el 2017, us aconsellem que estigueu atenta a les notícies de la web i a la pàgina de Facebook de COCAT, on es publicarà la data d’inici d’inscripcions i les condicions de participació. Així mateix, us informem també que durant el 2017 es duran a terme diverses xerrades informatives sobre els camps de treball internacionals.

Recordar-vos també que les inscripcions per a projectes de mitja o llarga durada (MLTV/LTV) seguiran obertes durant tot l’any. Si voleu més informació sobre aquest tipus de projectes, sempre podeu consultar l’apartat projectes de mitja i llarga durada de la nostra web.

De totes maneres, si teniu qualsevol dubte sempre podeu contactar amb nosaltres a: outgoing@cocat.org (projectes de curta durada) o bé a voluntariat.ltv@cocat.org (projectes de llarga o mitja durada)