El dissabte 11 d’octubre de 2014, un dia assolellat , l’equip de COCAT es va reunir a l’Espai Jove La Fontana per a rebre els voluntaris que havien participat a projectes de voluntariat d’enguany.
Érem poquets, això va fer que ens sentíssim com en família. Vam compartir diverses experiències i moments del camp de treball que havien tingut un impacte personal en cadascú, ens vam adonar que 15 dies treballant per un projecte comú amb persones d’arreu del món, poden arribar a ser molt intensos.
Mentre preníem el cafè, no vam poder evitar seguir compartint vivències, projectes, reptes, il·lusions i records. Després d’aquesta petita pausa, les voluntàries europees de la COCAT, l’Alessia i la Raquel van dinamitzar tallers, on per una banda apreníem a fer sabons sostenibles i per l’altre reflexionàvem sobre el Voluntariat Europeu.

A mitja tarda es va dur a terme la taula rodona, on diverses organitzacions a qui volem agrair especialment la seva participació, Federació Catalana pel Voluntariat Social, Organitzacions per a la justícia global, Coordinadora de les colles de cultura de Gràcia, van transmetre la seva manera d’enfocar el voluntariat, i ens van donar a conèixer la gran varietat d’oportunitats que hi ha en el món del voluntariat per implicar-s’hi a través d’un ventall d’àmbits i entitats molt diferents.

Finalment vam acabar la jornada, tal i com l’havíem iniciat, compartint més moments, fotografies i vídeos d’experiències de voluntariat, i al final, vam conèixer els guanyadors del concurs fotogràfic Encontre de Mirades 2014.

Volem agrair-vos a tots la vostre participació, tant en el concurs de fotografia, com a la trobada, com en els camps de treball, formacions i intercanvis juvenils.

Us animem a continuar actius i implicats en el món del voluntariat i a la COCAT !