El passat dissabte 21 d’octubre va tenir lloc la Trobada de Voluntaris/àries de COCAT amb l’objectiu de compartir experiències de voluntariat internacional: un any més, els/les participants van poder reflexionar sobre l’impacte personal i social dels diferents projectes compartint emocions i vivències.

Durant el matí, després d’una dinàmica per trencar el gel, vam treballar els continguts del programa europeu ‘I’ve experienced’ amb l’objectiu de generar una reflexió sobre el impacte personal i social del voluntariat i les competències adquirides.

Després del dinar compartit, un dels moments més esperats: l’entrega de premis del Concurs Fotogràfic ‘Encontre de Mirades 2017’, una manera artística de compartir les experiències del voluntariat arreu del món.

La jornada va acabar amb una biblioteca humana sobre les diferents oportunitats promogudes cada any per COCAT: camps de treball, projectes de mitja/llarga durada/Servei de Voluntariat Europeu, formacions, intercanvis, etc.

A més a més, els/les participants van poder conèixer la campanya ‘Global Human Rights Week‘ que engega cada any la xarxa CCIVS i que té com a objectiu proporcionar visibilitat als temes com als drets humans, l’educació per la pau i la llibertat d’expressió.

L’Alice i la Giada, les dues voluntàries europees de COCAT, van organitzar una sessió de gravació de vídeos sobre experiències de voluntariat que formarà part de la memòria de la nostra entitat.

Mil gràcies als voluntaris i voluntàries per haver viscut tant intensament les activitats que us vam proposar. Sense cap mena de dubte, les ganes de compartir i la participació activa van ser els elements claus d’aquesta Trobada 2017!