Ja hi som!

Molts voluntaris/àries que heu participat a un projecte de voluntariat amb COCAT ja heu tornat i us convidem a trobar-nos per compartir un día ple d’activitats per xerrar junts de les vostres experiències, del que heu aprés i ens heu emportat, i animar-vos a seguir actius/ves al món del voluntariat.

 

Us esperem el proper DISSABTE 20 D’OCTUBRE, a la seu de la Direcció General de Joventut, al Carrer Calàbria 147, Barcelona

 

*Les activitats del matí estan dirigides a voluntaris/àries que hagin participat a un projecte al 2018, però després de dinar obrim al públic, així que tothom és benvingut/da!

 

PROGRAMA

 

10:00 -14h   Benvinguda i activitats I’ve Experienced

activitats i dinàmiques  relacionades amb el projecte l’Ive Experienced amb l’objectiu de compartir les aventures i reconèixer les competències desenvolupades durant els projectes, generant així un certificat oficial de l’experiència adquirida

 

14-15:00h  Dinar compartit

 

15:00- 16:30h     Raising Peace/Global Human Rights Week

Ens adherim a la Global Human Rights Week, en el marc de la campanya Raising Peace del CCIVS i us proposem unes activitats sobre pau, drets humans i inclusió social!

 

16:30 -17:00  I ara què? Oportunitats de voluntariat local i internacional    

Taula rodona amb la participació de: COCAT i Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat(CCAR-CEAR)    

Si us heu quedat amb ganes de seguir fent voluntariat, tant aquí a nivell local com rodant pel món, us presentarem un tastet d’oportunitats: voluntariat local amb CCAR/CEAR, participar a un camps de treball com a líder, a projectes de mitja/llarga durada/European Solidarity Corps, formacions, intercanvis, etc.

 

17:00-17:30 Entrega de premis Concurs Encontre de Mirades i Cloenda

Durant el dia farem la darrera votació del concurs Encontre de Mirades i finalment farem la tant esperada entrega de premis!