Un any més, per tancar el cicle, tenim el plaer de convidar tots/es els/les voluntaris/àries que heu participat a un projecte de voluntariat amb COCAT a trobar-nos per compartir experiències, aprenentatges i animar-vos a seguir actius/ves al món del voluntariat.

Us esperem el proper DISSABTE 19 d’OCTUBRE, a la seu de la Direcció General de Joventut, al Carrer Calàbria 147, Barcelona!

 

***PROGRAMA***  ->  per descarregar al següent enllaç  

 

10:30 -13:00h Trobada  i activitats I’ve Experienced

A través de jocs i dinàmiques, relacionades amb el projecte l’Ive Experienced, compartirem les aventures viscudes i tractarem de reconèixer les competències adquirides durant els projectes.

 *Es generà i s’entregarà un certificat oficial de les competències adquirides.

 

13:00- 14:00h  Raising Peace/Global Human Rights Week

Ens adherim a la Global Human Rights Weeken el marc de la campanya Raising Peace del CCIVS i us proposem unes activitats sobre pau, drets humans i inclusió social!

 

14:00 -15:00h  Dinar compartit

Feu sortir el xef que porteu dins i porteu algun plat per compartir, entre totes farem un dinar ben divers! COCAT ofereix les begudes i alguna cosa per picar!

 

15:00 -16:00h  Presentació, votació i entrega de premis Encontre de Mirades + “I ara què? Oportunitats de voluntariat local i internacional ”                 

Presentarem les fotografies seleccionades pel concurs #Encontre de Mirades 2019 – ja publicades a la web  i farem amb els presents la votació final i, finalment, la tant esperada entrega de premis!

A més, per si us heu quedat amb ganes de seguir fent voluntariat, us presentarem un tastet de oportunitats: participar a un camp de treball com a líder, a projectes de mitja/llarga durada/European Solidarity Corp, formacions, intercanvis, etc.

 

*Necessitem confirmació de participació a través d’aquest enllaç, abans del 13 de octubre, per a poder organitzar material i dinàmiques.