El dissabte passat,  20 d’octubre, va tenir lloc la Trobada de Voluntaris/àries.

Un any més, ens vam retrobar amb els/les voluntaris/àries que enguany han participat d’un projecte de voluntariat internacional a través de COCAT i vam compartir un dia intens i molt agradable!

Vam passar el matí tot fent jocs i dinàmiques relacionades amb el projecte l’Ive Experienced amb l’objectiu de compartir les aventures, reptes i aprenentatges i reconèixer les competències desenvolupades per cadascú durant els projectes.

Després d’un deliciós dinar compartit, vam obrir portes al públic i vam començar la tarda amb algunes activitats interessants i inspiradores, dinamitzades per les voluntàries Mariona i Paola, sobre pau, drets humans i inclusió social, com a acció en el marc de la Global Human Rights Week, i de la campanya campanya Raising Peace del CCIVS, a la qual COCAT s’adhereix.

A continuació, aprofitant l‘energia de tots/es els que heu tornat amb ganes de seguir actius al món del voluntariat, vam presentar un tastet d’oportunitats, tant a nivell internacional com local.

Volem agrair especialment la presencia i intervenció de la Pascal que ens va explicar el funcionament i les opcions de col·laboració amb les diferents activitats que porten a terme des la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat(CCAR-CEAR).

Per tancar el dia finalment vam anunciar els resultats i entregar els premis als/les guanyadors/es del concurs Encontre de Mirades 2018.

Mil gràcies a tots/es per participar i compartir amb ganes i il·lusió tantes emocions, experiències i idees.

Us deixem amb alguna imatge i… fins molt aviat!

 

*Podeu seguir-nos al  web,  Facebook, Twitter Instagram per tal accedir a informació i novetats sobre les nostres activitats*