UVIKIUTA ofereix diversos voluntariats de llarga durada, d’entre 2 i 6 mesos de duració a diverses regions de Tanzània. Els temes dels voluntariats son molt diversos, i van des de projectes relacionats amb nens a projectes relacionats amb manualitats i el medi ambient.

 

UVIKIUTA és una organització pel desenvolupament dels joves que considera que el voluntariat és una eina per a un correcte desenvolupament. L’organització es va crear al 1983 amb l’objectiu de resoldre les necessitats dels homes i les dones per millorar el seu estil de vida, desenvolupant les seves capacitats socials i econòmiques. La missió principal de UVIKIUTA és contribuir en la creació de comunitats que siguin autosuficients. Així doncs, aquesta organització gestiona diversos projectes per construir aquest tipus de comunitats.

 

Els projectes que l’associació proposa estan tots relacionats amb la voluntat d’aconseguir crear comunitats autosuficients i millorar les condicions econòmiques i socials de les persones que hi viuen.

 

Per a més informació clica aquí.

 

Si tens algun dubte sobre els projectes, no dubtis en enviar-nos un e-mail a voluntariat.ltv@cocat.org