Si no heu fet mai un camp de treball aquesta és la vostra! 

Els camps de treballs són projectes voluntaris que es duen a terme a tot el món per tal de contribuir a millorar el territori i/o ajudar a les persones que hi viuen.

Qui sóc?

Em dic Guillem, sóc de Salt, ex-escolta i tècnic audiovisual. Des del 2013 organitzo camps de treball al poble de Salt recolzat per l’Agrupament Escolta i Guia Sant Cugat de Salt. Aquest darrer any he realitzat el primer camp de treball internacional que s’organitzava a Salt i això m’ha dut a interessar-me per altres projectes internacionals que podien assemblar-se al nostre.

L’experiència de la Workcamp caravan 

Aquest passat agost s’ha dut a terme un projecte internacional finançat per la Unió Europea, Erasmus+ que duia el nom  Workcamp Caravan a Sèrbia.

El projecte consistia en una visita de 7 camps de treballs que es realitzaven a Sèrbia durant aquest estiu 2016 gestionat per YOUNG RESEARCHES OF SERBIA.

La caravana s’anava desplaçant dia rere dia als diferents camps de treballs. Els tècnics i voluntaris que formaven part d’aquesta experiència eren grecs, belgues, txecs, eslovaques, italians, francesos, serbis i catalans.

L’experiència ha estat complerta, es tractava d’un projecte comunicatiu i de relacions internacionals per tal de conèixer i entendre com funcionen els diferents camps de treball serbis, aportar idees i aprendre de la diversitat dels camps de treball que es duen a terme.

Després de la vivència, us recomano viure la experiència única de participar en un Camp de Treball, no ho dubteu!

 

A continuació podeu trobar algunes imatges de la workcamp Caravan que es va dur a terme durant la primera setmana d’agost.

CARAVAN GIF