Quin procés he de seguir per a fer un camp de treball internacional?

Introducció

Llegeix atentament els apartats Què és un Camp de Treball Internacional? de la web. Per a fer-te una idea més concreta de què et poden oferir.

Consulta el cercador de camps

Consulta a l’apartat Cerca el teu camp de treball on trobaràs tots els passos a seguir per cercar projectes. Hi trobaràs també l’enllaç al cercador de camps amb els camps vigents i les places disponibles. En el cas que desitgis participar en un camp de treball internacional dins el territori català, pots consultar el llistat actualitzat a la pàgina Camps de Treball Internacionals a Catalunya.

Recorda d’anotar el codi i el nom dels projectes que més t’interessin, els necessitaràs per a fer la inscripció. Et demanem que triïs com a mínim tres projectes per tal que tinguis més opcions de trobar plaça quan tramitem la teva sol·licitud, per si de cas alguna de les opcions ja està plena. Has de tenir en compte que la oferta de places al cercador canvia a cada moment (degut a que hi ha gent inscrivint-se arreu del món) i per tant pot ser que no estigui totalment actualitzada.

Si tens cap dubte, ens pots escriure a outgoing@cocat.org concretant el motiu de la pregunta.

Fes la inscripció

Llegeix atentament les Condicions de participació per a Camps de Treball Internacionals. Al final de les condicions hi trobaràs un botó per acceptar-les: és un pas previ i obligat per a realitzar la inscripció.

Un cop hagis acceptat les condicions de participació s’obrirà un formulari d’inscripció. L’hauràs d’omplir amb les teves dades personals i indicar els camps que hagis escollit prèviament. Com a mínim, n’has de posar tres, als que estiguis disposats a participar, ordenats per ordre de prioritat. Tingues en compte que qualsevol canvi posterior a la inscripció implicarà les condicions de baixa indicades a les condicions.

Segueix les especificacions que s’expliquen al formulari. Quan hagis acabat i enviat el formulari rebràs un correu a l’adreça que hagis indicat al formulari d’inscripció.

Fes el pagament

A l’apartat Condicions de pagament trobaràs les dades per a fer el pagament del camp.

Fes-nos arribar el comprovant el pagament

Si fas un ingrés a caixa o una transferència per pagar la quota d’inscripció, és imprescindible que ens enviïs el comprovant de pagament per correu electrònic a outgoing@cocat.org.

En cas que utilitzis l’opció de pagament amb targeta a la web, i tal i com s’explica a les condicions de pagament, rebrem el comprovant del teu pagament directament, però has de tenir en compte d’indicar el teu nom i cognoms i correu electrònic per tal que puguem rebre-ho correctament.

Tramitació d’inscripció

És important que recordis que no serà fins que ens arribi el comprovant de pagament i la teva inscripció que començarem a tramitar la teva sol·licitud.

Ens posarem en contacte amb tu en un termini de 15 dies.

En cas que algun dels projectes que hagis triat necessiti documents addicionals (carta de motivació, certificats…) ens els has de fer arribar tant aviat com hagis fet la sol·licitud, per poder-la començar a tramitar.

Confirmació

En quant tinguem confirmació de plaça per part de l’entitat d’acollida et farem arribar al correu electrònic la carta de confirmació al camp de treball. Hi trobaràs els detalls del projecte així com altra informació per anar preparant la teva experiència.

Transport

A partir del moment en què reps el nostre correu electrònic confirmant la teva participació a un projecte, ja pots començar a cercar el transport fins al camp de treball. És el moment també de fer altres gestions que et pertoquin, en funció del destí i projecte que hagis triat (vacunes, visats, etc.). Et recomanem visitar la secció Preparació del viatge de l’apartat Preguntes freqüents de la web.

Informació addicional

Aproximadament un mes abans que comenci el projecte rebràs, per correu electrònic, un document amb informació detallada sobre el camp al que t’has inscrit, el punt de trobada i el contacte de l’entitat que t’acull que s’anomena infosheet.

Així mateix, també rebràs informació sobre les sessions formatives que organitzem a COCAT abans de marxar. Són activitats que et recomanem de participar per a preparar la teva  experiència, especialment si és el primer cop que fas un projecte internacional.

Tens més dubtes? Consulta les diferents seccions de l’apartat Preguntes freqüents de la web!

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!