Experiències

IJGD 18219 Full steem ahead through the Hase valley – Haselünne/2018/Alemanya

640px-Brennerei_Berentzen_Haselünne_2

Entitat organitzadora

Internationale Jugendgemeinschaftsdienste (IJGD)

 

Localitat

Haselünne

Experiència al camp

L’organització d’acollida va estar bé, tot i que van arribar un 15 d’hora més tard del que tocava. El Camp era de reconstrucció en una estació de trens antics, durant el dia a dia pintàvem vagons de trens i les portes del seu magatzem. També vam polir-los. Totes les activitats que vam dur a terme durant el camp van ser molt divertides e interessants, ja que ho fèiem tots els del grup junts. El grup i fer coses amb ells va ser el millor perquè eren tots molt divertits i simpàtics, els monitors eren dos companys més, eren dues persones molt properes.

Com preparar-se el viatge

Tenir en compte el temps per la roba que has de dur. I en cas de que et vulguis informar més buscar informació del lloc on aniràs a Internet. Jo vaig anar amb cotxe, però el que no et pots deixar de posar a la motxilla és: el DNI, la targeta europea de sanitat per qualsevol emergència i els diners. Aquestes serien les tres coses més importants

Alimentació

El menjar durant el camp, ha sigut una de les millors coses, ja que cada dia una parella s’havia d’ocupar d’ella per la qual cosa he pogut provar plats típics de tots els països i de moltes cultures diferents. El més típic del país eren els bragburts i molts menjars similars a aquest.

Com moure’s

Vaig anar amb cotxe fins Alemanya i em van deixar a l’estació allà em va recollir el cotxe de la organització

Com comunicar-se

L’anglès és imprescindible ja que és amb el que es comunica tothom al campament.

Diners

Durant el campament no es necessita molts diners, ja que en el campament et donen tot el que necessites, però tot i així és important portar diners tot i que sigui una petita quantitat per emergències o per si et vols comprar alguna cosa d’ús propi. En el meu cas els diners en portava de metàl·lics i en una targeta, ja que depenen de la situació vaig necessitar una cosa o una altre. A més a més això ho vaig fer per si perdia una de les dues coses poder tenir l’altre, encara que és important no portar tots els diners metàl·lics en un lloc sinó separar-los i posar-los en diferents llocs, ja que així si et roben to treguin tot.

 

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!