Experiències

Índia 2

L’experiència en el camp

La gent que va a fer un camp de treball ja està predisposada a treballar en equip, per tant la gent amb la que et relaciones és molt maca. En el meu cas, vaig estar en una escola i vaig ensenyar anglès. Ens van posar a una classe i més que ensenyar-hi teoria, el que fèiem era fer-hi jocs. Allà no tenen ni jocs ni materials o sigui que si en porteu d’aquí i que es puguin adaptar PERFECTE!!

 

Introducció a la cultura i la societat

 Jo aconsellaria intentar vestir-te com ells. En el meu cas, a l’Índia, vaig portar panjabis. A ells els agrada veure com t’integres i estan més oberts a tu si intentes actuar com ells. Jo vaig estar en un poble on no havien vist estrangers, els xoca la teva cultura, estan molt interessats, però a vegades els pot arribar a xocar tant el que expliques que més val no excedir-te amb opinions.

 

Com moure’s

 Al arribar a Bangalore vam dormir a un hotel el primer dia, després amb rickshaws anàvem a tot arreu. És molt útil la guia Lonely Planet, IMPRESCINDIBLE! Va bé per saber els km que hi ha entre pobles i fer-te l’idea del que els has de pagar.

Els hotels i restaurants econòmics de la guia estan força bé. També aconsellaria caminar i caminar pels voltants,sempre et trobes alguna bona sorpresa!

 

Com comunicar-se

 Bàsicament en anglès. La primera setmana ens van fer unes classes de la llengua autòctona de la zona. Personalment penso que està molt bé saber algunes paraules o alguna frase amb el seu idioma.

 

Diners

 Jo portava els diners a sobre durant els dos mesos que hi vaig estar. Vaig fer-me dues

targetes per si n’havia de treure per allà. La vida a l’Índia és molt, molt barata.

 

Alimentació

 Bàsicament arròs amb salses i molt picant! Si viatges pel Nord (més turístic) trobaràs menjar continental, per Sud és més difícil. A vegades et trobes algun Pizza Hut! I allà, l’agraeixes…

 

Viatjar abans o desprès del camp

 Jo vaig viatjar després del camp. Si pots és una bona opció, ja que t’has adaptat al país i et pots moure amb més seguretat.

 

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!