Experiències en camps de treball

Sonderburg, Dinamarca

Localitat, poble

Sonderburg

L’experiència en el camp

Ens havíem d’aixecar força aviat. Passàvem el dia assistint a xerrades de diversos temes, visitant els edificis més importants de la zona i preparant-nos pel projecte final. La veritat és que com que ens va fer molt bon temps, vam canviar una mica el programa per poder passar dos dies a la platja! 😀

 

Introducció a la cultura i la societat

És un país súper desenvolupat, ple d’estudiants, on la pobresa està pràcticament 100% eradicada i és extremadament difícil que et robin alguna cosa, ja que no està dins la mentalitat d’aquesta gent.

 

Com moure’s

Els trens estan molt bé i en general està tot ben comunicat.

 

Com comunicar-se

L’anglès és un idioma que tothom entén, o sigui que no tindràs problemes!

 

Diners

Allà tot és més car, a més no van amb euros, o sigui que al principi costa una mica acostumar-se i fer conversions mentalment, però t’adaptes ràpid. A alguns llocs accepten euros i si no pots pagar amb targeta de crèdit, o sigui que és força pràctic.

 

Alimentació

El dinar i el sopar el preparàvem per grups, però com que menjàvem molt aviat, de vegades anàvem al súper a comprar coses per picar, perquè a les 10 del vespre tots teníem gana altre cop.

 

Altres consells

Era necessari un bon nivell d’anglès, ja que es parlaven temes complexos, i si no ho entenies podies quedar una mica exclòs del grup.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!