Cerca el teu camp de treball internacional

Introducció

Els camps de treball que veuràs al cercador són tots projectes d’entitats amb qui COCAT col·labora anualment. Per a complementar la informació sobre les entitats organitzadores del projecte escollit, pots consultar la secció Qui som de la web. Et recomanem també que visitis a l’apartat la secció Experiències dels participants on trobaràs tot d’informació pràctica sobre els camps per països amb comentaris dels participants. També et recomanem visitar la secció Amb les vostres ulls, on trobaràs una selecció de les millors fotografies del concurs que celebrem anualment.

Participants

COCAT  gestiona les inscripcions a camps internacionals per a persones residents a Catalunya. L’oferta de projectes d’aquest cercador que veus a continuació és general, és a dir, hi apareixen tots els projectes gestionats per les entitats internacionals que col·laboren amb COCAT.

CERCADOR DE CAMPS

Com triar el projecte

1. Cerca de projectes
Tria el continent i país al què vulguis anar i el rang de dates en què tens disponibilitat. Si deixes el rang de dates obert, és més fàcil que apareguin més resultats a la teva cerca. Clicant sobre el símbol “?” es desplega una llegenda que explica com afegir els criteris de cerca més habituals per a filtrar la informació.

2. Llistat de projectes
Un cop introduïts els criteris de cerca, apareixerà una pantalla amb el llistat de projectes i el seu codi corresponent, país, tipologia, treball a realitzar, dates, duració, edat i disponibilitat de places.

3. Descripció
Per a veure la descripció complerta dels projectes, has de clicar sobre el nom del projecte i després sobre “descripció completa”. Trobareu una descripció de les tasques i condicions de vida del projecte, així com també especificats els requeriments especials, si és que n’hi ha (quota extra, carta de motivació, certificats específics, etc.).

4. Tipologia de projectes
Per a conèixer millor els tipus de projectes, et recomanem que visitis la secció Què és un camp de treball? de la web.

5. Dates
Assegura’t de que puguis assistir a les dates assenyalades al projecte que hagis triat del primer a l’últim dia. Pel que fa als projectes permanents, abans de confirmar-te plaça haurem de consultar amb l’entitat d’acollida la disponibilitat de places segons el període de temps que hagueu proposat a la inscripció.

6. Disponibilitat de places
La disponibilitat de places que s’indica és per a tots els voluntaris i voluntàries d’arreu que s’esperen a aquell projecte, no només per als voluntaris catalans. És a dir, el número és relatiu doncs és possible que apareguin vacants però la quota de participants del teu sexe o país ja hagi quedat coberta o bé algú abans que tu en altre banda del món s’estigui registrant en aquell mateix moment a la web i encara no hagi quedat registrat. Et recomanem que triïs projectes un el número de vacants sigui el més alt possible.

7. Anotació del codi
Un cop triat els projectes recorda anotar el codi i el nom, els necessitaràs per a fer la inscripció. Et demanem que triïs tres projectes per tal que tinguem més opcions per trobar una plaça a qualsevol d’ells, quan tramitem la teva sol·licitud, per si de cas alguna de les teves opcions ja està plena.

Preguntes freqüents

A l’apartat Preguntes freqüents pots consultar totes les preguntes i respostes més habituals a entorn al cercador i el procés d’inscripció.

Inscripcions

Un cop hagis realitzat tots els passos anteriors, per inscriure’t, accedeix a la secció Condicions de participació per a Camps de treball internacionals de la web.

Recomanacions

La llengua vehicular del camp serà l’anglès, així que… comença a practicar!

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!