Si aquest any participes en un projecte de voluntariat amb COCAT  i sents passió per la fotografia, t’oferim una oportunitat per a mostrar el teu propi punt de vista! T’animem a participar en el concurs “Encontre de Mirades 2024”, una ocasió per a compartir les imatges del teu projecte i guanyar una plaça per repetir l’experiència l’any que ve.

 

Categories del Concurs:

Aquest any, el concurs presenta tres categories que reflecteixen diferents aspectes del teu voluntariat:

Feinejant: Captura l’esperit de solidaritat i col·laboració que experimentis durant el teu projecte de voluntariat.

Gaudint del lloc: Immortalitza els moments únics i les escenes que reflecteixen l’entorn on has realitzat la teva tasca de voluntariat.

Teixint llaços: Copsa aquells instants de complicitat, afecte, avinença, amistat i bona entesa entre els i les participants del camp.

 

Com participar-hi:

És molt fàcil participar en el concurs “Encontre de Mirades 2024”, només has de seguir aquests senzills passos:

1. Segueix-nos a Instagram a @cocat_catalunya.

2. Omplir aquestes dades a aquest formulari

3. De manera optativa (no és obligatori pel concurs, ni tampoc dona més punts), pots publicar les teves imatges com a post a Instagram amb el hashtag #miradesCOCAT2024 i els hashtags de la categoria a la qual participis #voluntariat, #realitatdellloc i #teixintllaços

No oblidis que la data límit per enviar les teves fotografies és el 5 de setembre.

 

Premi i més informació:

Si les teves fotografies són seleccionades com a guanyadores, tindràs l’oportunitat de repetir una experiència de voluntariat de franc l’any vinent. Per a més detalls i informació específica sobre el concurs, et convidem a consultar les bases del concurs. Si vols inspirar-te amb imatges d’anys anteriors (amb categories diferents a les d’any), pots trobar-les aquí.

Aprofita aquesta oportunitat per expressar la teva perspectiva única i compartir les teves emocions a través de la fotografia. No oblidis seguir-nos a @cocat_catalunya i fer-nos partícips de la teva increïble experiència de voluntariat.

Junts, celebrem les mirades que transformen el món.