NICE – Japó
Descripció

Organització més important del Japó amb qui treballem. Principalment treballen en temes ambientals a través d’accions de voluntariat. Desenvolupen camps tant al Japó com en d’altres països d’Àsia. Tenen pocs camps de treball però les avaluacions són bones. Han estat impulsors de la xarxa asiàtica NVDA i en són els presidents, i actualment formen part de la Junta Directiva de la xarxa CCIVS.

Xarxes a les que pertany: Alliance, CCIVS, NVDA.

Web:  http://nice1.sakura.ne.jp/e/indexe.html.

Arran de les bones referències que ens han donat diversos partners de les xarxes alliance i CCIVS, enguany promovem alguns projectes que la organització NICE coordina projectes conjuntament a organitzacions locals de diversos Països asiàtics (Sri Lanka, Malàisia, Laos).

Aprofitant de la seva llarga experiència  en la promoció de projectes de voluntariat i treball en xarxa, l’objectiu de NICE és facilitar i recolzar la feina d’aquestes organitzacions per a què puguin apoderar-se i començar a desenvolupar autònomament els seus projectes al més aviat possible.

Als interessats en aquests projectes aconsellem  tenir experiència prèvia a projectes de voluntariat a països del sud i, sobretot, flexibilitat.
This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!