Open Houses
Descripció

Open Houses és una xarxa que des de fa més de vint anys reuneix persones de diferents àmbits socials, professionals i regionals.

Formada abans del 1989 en el context de l’Església Evangèlica, la intenció d’aquells primers anys: defineix els monuments en perill d’extinció com a espais oberts que es conserven, es restauren gradualment i s’omplen de nova vida, obra de les cases obertes fins avui.

Open Houses intenten crear i mantenir aquests espais oberts. Però aquells/es que es comprometen amb Open Houses de forma permanent i responsable, no volen ser organitzadors, no fer-ho, sinó persones que tinguin una visió que doni un impuls, però sempre depenen de la ressonància i la participació dels altres.

El concepte i els projectes individuals han de ser ofertes, donar espai i oportunitats per al compromís i per a trobades.

A més, Open Houses esta oberta a aquelles persones i grups que vulguin treballar temes propis i dissenyar els seus propis projectes, ja sigui amb orientació social, artística, social o filosòfica.

 

Web: www.openhouses.de
This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!