Solidarites Jeunesses Vietnam
Descripció

Solidarité Jeunesse Vietnam (SJ Vietnam) és una ONG juvenil internacional (Organització no governamental) que promou valors de solidaritat, pau i tolerància mitjançant projectes de ciutadania juvenil per millorar la societat durant i després del voluntariat.

Amb el desenvolupament del voluntariat internacional, volen treballar cap a una societat de justícia, pau i solidaritat; trencar incomprensió cultural entre les persones i les nacions; millorar l’entorn local i global, proporcionar educació informal, ajudar a reduir la pobresa i reforçar els drets humans; animar als/les joves a participar activament en la societat on viuen.

SJ Vietnam organitza camps de treball i projectes a curt i llarg termini, accions d’integració social, activitats de formació i accions de solidaritat internacional.

Tots els/les voluntaris/àries, tant vietnamites com internacionals, són ben rebuts per unir-se i participar en els projectes proporcionats per SJ Vietnam. A més, els/les voluntaris/àries vietnamites són enviats a l’estranger per participar en projectes de voluntariat en organitzacions associades d’arreu del món.

Accedeix al seu web
This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!