WF Iceland (WF)
Descripció

Worldwide Friends Iceland (WF) va ser fundada el 2001 com una organització no governamental sense ànim de lucre que promou la natura, activitats orientades a la pau, l’amistat i la comprensió internacional entre persones interessades a passar temps a Islàndia com a voluntaris/àries.

WF també envia islandesos/es a l’estranger que vulguin tenir experiències de voluntariat similars a qualsevol altra part del món. Les activitats principals que WF Islàndia ofereix són grups de treball, programes d’intercanvi i seminaris educatius.

Avui, l’esforç d’aconseguir la pau mundial s’ha convertit en una possibilitat tangible i el desenvolupament i l’enfortiment de llaços de cooperació i amistat mitjançant el contacte amb persones d’altres països i cultures s’ha demostrat ser un dels mitjans més fructífers per aconseguir comprensió i unitat entre les nacions. L’objectiu principal de és augmentar la comprensió intercultural, oferint a voluntaris/àries estrangers l’oportunitat de participar en activitats relacionades amb la natura i la pau.

 

Web:  www.wf.is
This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!