En dues jornades intensives realitzades els dies 17 i 24 de maig a la tarda, més de 60 joves d’entre 14 a 17 anys, s’han reunit per rebre una formació enfocada a la futura experiència en un camp de treball a Europa.

L’objectiu d’aquestes sessions formatives és oferir als participants informació sobre com funcionen els camps de treball i donar les eines necessàries per enfrontar-se als reptes que poden sorgir durant la seva estada a l’estranger, tot treballant la resolució de conflictes, la interculturalitat, els impactes del voluntariat i l’establiment de lligams amb altres voluntaris/àries.

Gràcies a aquestes formacions, els/les joves tenen l’oportunitat d’expressar les seves expectatives i preocupacions al voltant del món del voluntariat.

Les activitats dirigides per l’equip de COCAT, promouen la col·laboració entre els/les participants a través de diversos jocs i dinàmiques de reflexió. Ajuden al fet que els/les joves es comuniquin de manera efectiva, treballin en equip, i puguin trobar solucions creatives per superar obstacles i generar un impacte positiu.

Amb aquestes formacions des de COCAT, continuem amb el nostre compromís de promoure el voluntariat, fomentar el creixement personal de cadascú, i treballar els valors com la inclusió, l’educació per a la sostenibilitat, la igualtat, la solidaritat internacional i la participació social.