-CAT-

Reunió de l’equip GIVE-Lab al sud d’Itàlia 

Les entitats membres del GIVE-Lab s’han reunit a Altamura, Itàlia la setmana del 13 al 17 de desembre.

El projecte té com objectiu crear eines per les entitats que es dediquen al voluntariat i per els/les treballadors/es social per prevenir i actuar contra la desigualtat de gènere i la violència masclista dins d’aquest àmbit.

Durant la reunió vam tenir l’oportunitat de conèixer RiSvolta i AGEDO, dues organitzacions LGBTIQ+ residents a Matera.

El pròxim pas és un Laboratory a França a finals de gener, on les persones que es dediquin al treball, lleure, voluntariat educatiu o social podran experimentar i adaptar aquestes eines pedagògiques en el context del voluntariats internacional.

Mes que mai, nosaltres, com membres del Give-Lab i participants hem renovat la nostra empenta per lluitar per un moviment de voluntariat internacional just i lliure de desigualtat i violència de gènere.

GIVE-Lab es un projecte Europeu co-fundat pels programes Erasmus+ i l’Unió Europea

Gràcies Link per aquesta acollida!

-ENG-

GIVE-Lab meeting in Southern Italy!

Partners of GIVE-Lab met in Altamura, Italy, from the 13th till 17th December.

This project aims to create tools for voluntary organisations and youth workers to prevent and act against gender inequality and gender-based violence in this area.

During this meeting we had the opportunity to meet the RiSvolta and AGEDO, two local LGBTQIA+ organisations in Matera.

The next step is a Laboratory in France at the end of January, where youth workers will experiment and adapt pedagogical tools to the context of international volunteering.

 

More than ever, we, GIVE-Lab partners and participants have renewed our drive to fight for a just and free-of inequality gender and gender violence International Voluntary Service movement.

GIVE-Lab is an European project co-founded by the Erasmus+ programme of the European Union

Thanks to Link for hosting us!

#IVSAgainstGenderViolence #workcamps #voluntariat #volunteeringabroad #Altamura #Gènere #genderequality #educació #noformal #erasmusplus #community #COCAT