Ja hi som!

Recordem que a partir del 29 de febrer es publicaran els projectes d’estiu al cercador a la nostra web i, a partir de les 10 del matí, obrirem oficialment les inscripcions!

Abans de fer la inscripció assegura’t d’haver llegit bé:

 

PUBLICACIÓ CAMPS A CATALUNYA I NOUS PROJECTES A L’ESTRANGER

Tot i què intentem coordinar-nos per publicar tota la oferta al mateix moment, encara hi ha projectes pendents de ser confirmats a diferents Països, així que compteu que hi haurà novetats al cercador durant les properes setmanes!

Per exemple ja us podem dir que:

  • camps internacionals a Catalunya: de moment només podrem obrir inscripcions per 2 camps subvencionats amb el programa ESCVT, la resta de dels camps internacionals enguany es publicaran a l’abril
  • camps a Turquía amb l’entitat GSM: es publicaran a partir del 15 d’abril
  • camps a França amb l’entitat SJ: obriran inscripcions a partir del 7 de març, així que, si veieu projectes seus i us hi apunteu, compteu que haureu d’esperar uns dies més per tenir resposta.

 

 PARTICIPAR AMB UN COMPANY/A

Com expliquem a les FAQ,  si s’especifica clarament a la sol.licitud, podem intentar gestionar inscripcions conjuntes (2 persones al mateix projecte) però, sobretot pels menors, pels quals l’oferta de projectes és més reduïda, pot ser més complicat trobar plaça.

Teniu en compte que algunes entitats ja ens han dit que no serà possible acceptar 2 persones de la mateixa entitat, com per exemple a IBO Itàlia.

En canvi, compteu que a Estònia, l’entitat Estyes, i a Islàndia amb SEEDS i WF haver-hi sovint més de 2 persones de la mateixa nacionalitat.

 

No has pogut participar a cap xerrada informativa? No pateixis, pots veure la gravació de la última sessió online publicada al nostre canal de Youtube.

 

I, per estar al dia de les novetats…

Segueix-nos també a les xarxes  – estem a Facebook, Twitter, TikTok, YouTube i Instagram – i subscriu-te al nostre butlletí mensual !

Segueixes amb dubtes?  Contacta amb nosaltres